ZAKAJ NISEM VEČ DELAVEC LUČI – 1. del

lightworker01Kdorkoli ti reče, da je prišel z namenom, da ti prinese mir, te reši, pozdravi … LAŽE! Želi le tvojo ENERGIJO. Nihče ti ne more prinesti miru in te v popolnosti pozdraviti, rešiti – le ti sam.

Resničen mir, sreča, ljubezen in svoboda so v naši naravi in se jih ne prinaša, ne vsiljuje; zaznavajo/prepoznavajo se in bivajo.

Ne, nisem se obrnil k mračni strani … bolje rečeno transcedentiram strani. Ta članek je verjetno najpomembnejši del, ki sem ga napisal do danes in da bi prenesel celotno sporočilo, je potrebno predstaviti zgodbo iz ozadja. Zadržite se v njej z mano do konca in spoznali boste, zakaj se ne bom nikoli več nazival »delavec luči«.

Planet Zemlja in velik del našega kotička vesolja je že zelo dolgo začaran/uročen. Urok, ki meče sum v naš um o tem ali smo ali nismo povezani z nepresušnim izvorom vsega stvarjenja. Čarovnija povzroča občutek, da smo sami, ranljivi in izolirani – izvrženi iz nebes v okrutni svet, kjer pes-je-psa. Ta čarovnija je čista fikcija, prevara na najvišjem nivoju, ki pa se je zakoreninila globoko v tem in drugih svetovih.

Intrinzična/znotraj holografske čarovnije je ideja, da sta dualnost in polarnost naravna aspekta življenja in da moramo služiti eni ali drugi strani dvojnosti. Ta elegantno preprosti binarni odtis je postal tako izpostavljen, da smo iz uvida izgubili večji hologramski urok, ki ga je ustvaril. Zares smo izgubili iz uvida celoten hologram in prišli do prepričanja, da je to skupen seštevek realnosti.

Ljudje so bili pogojeni, da obožujejo hologramsko prevaro in agente, ki ga podpirajo. Ta hologram so Hindujci poimenovali Maya, gnostiki pa ga imenujejo »pokvarjeni Demiurg«. Ta pojem smatram kot zelo precizen opis in v nadaljevanju bom navajal »pokvarjeni Demiurg«.

Tema proti (lažni) svetlobi – Dvojnost Demiurga

Da bi osvojili še kontrolo najširše možnega spektra duš, pokvarjeni Demiurg deli svoje agente v dve na videz nasprotni ekipi: temni proti (lažni) svetlobi.

Ne more biti vsak svetnik. Mora biti prostor tudi za grešnike znotraj Demiurga, dokler niso vsi vključeni v njegovo čarovnijo. Kar je najpomembnejše za Demiurg je, da obožujemo vsaj enega od agentov, ne glede na to ali pripada ekipi svetlobe ali ekipi teme.

Obstajajo imena mnogih igralcev znotraj te kozmične, večdimenzionalne drame, za katere ste brez dvoma slišali, kot npr. so: Lucifer, Jehova, Belzebub, Arhangel Mihael, Hudič (drugačen model od Luciferja), Ashtar, desetine arhangelov, domnevno vnebovzetni mojstri in razne druge kanalizirane entitete.

Medtem, ko nekatera teh bitij igrajo za temno ekipo, drugi igrajo za ekipo (lažne) svetlobe … VSI ti pa na koncu igrajo za pokvarjeni Demiurg, ki jih kontrolira. V bistvu je to velika skrivnost vladarjev (Arkoni): oni niso le »zla, demonska bitja«, ampak so to oni, ki se pretvarjajo, da so angeli in vnebovzetni mojstri.

Kaj je namen vse te kontrole?

Korumpirani demiurg je entropijski sistem (neurejeni sistem) umetno povzročenega razdvajanja zavesti, ki počasi umira in je odvisen od žetve energije iz duš, utelešenih v okviru njegovega sistema, da bi ohranil svoj obstoj. Da bi pobral največjo možno količino duševne energije je ustvaril tema-svetloba paradigmo dvojnosti. Na ta način se zagotovi, da vsakdo, ki se utelesi na svetu, kateri je pod njegovim urokom, služi kot »duševna baterija«, ki pomaga pri vzdrževanju Demiurgove energije.

»Dobre« duše bodo iskale ekipo (lažne) svetlobe, »slabe« duše pa temno ekipo… a večini teh duš je nepoznano, da vsi služijo istemu sistemu.

Da bi igro dvojnosti obdržali zanimivo za vpletene, Demiurg postavlja gostote obstoja, da »inicira« temnim in svetlim poti, po katerih se morajo vzpenjati. To daje bitjem, ki se premikajo skozi to gostoto, občutek dosežka, dejansko pa je dejstvo, da se premikate skozi labirint demijurgove iluzije. Igralci na višjih nivojih hierarhije vedo, da so v samo-postrežnem sistemu in njim takšna pogodba odgovarja, ker oni postajajo upravljalci oblasti in dobivajo energijo od bitij, ki so niže na lestvici in jih obožujejo.

Kaj je z »Duhovno hierarhijo«?

Večina kanaliziranih bo trdila, da so povezana z »duhovno hierarhijo«, ki bazira na (lažni) svetlobi – ki vključuje »arhangele«, »vnebovzetne mojstre« in »pozitivne E.T.-je«. Teh kanaliziranih sporočil je na tisoče in še več jih prihaja vsak dan.

Umazana mala skrivnost je, da so ta bitja pod nadzorom pokvarjenega Demiurga in da vodijo psihološko vojno z ljudmi, ki nočejo biti povezani z nobeno formalno versko strukturo.

Z drugimi besedami… »new age« je multidimenzionalna psihološka operacija, zasnovana za kanaliziranje/usmerjanje dušne energije »vernikov« vse do »vnebovzetnih« učiteljev.

Še ena od njihovih skrivnosti je, da večina t.i. »vznebovzetnih mojstrov« v njihovi »hierarhiji« ni nikoli imela ljudsko inkarnacijo. To so neverjetno zavajujoča bitja, ki igrajo igro za zbiranje energije oboževanja. V stvarnem vesolju brez prevar jih nihče ne bi oboževal, a v iluzionarnem »sub-vesolju« pokvarjenega Demiurga so sposobni pretentati dobrosrčne ljudi, da jim podarjajo energijo ljubezni, predanosti in hvale.

Kar se tiče »arh(arkon) angelov« so oni več ali manj v isti kategoriji. Oni niso usklajeni z neskončnim virom vsega Stvarstva, ampak služijo nižjemu bitju, ki se predstavlja kot kreator: korumpirani Demiurg. Zato oni sploh niso to, kar bi jaz nazival angeli.

V čast zares prevarantske narave teh bitij sem jim dal novi in bolj točen naziv: Duhovna lažnoarhija (The Spiritual Liar-archy).

Temna stran naredi, da lažna svetloba izgleda dobro

Dve ekipi morata svoji vlogi odigrati prepričljivo, temni team pa je zares sprejel svojo vlogo zločinskega izmečka, ki je pripravljen ubiti, posiliti, mučiti in delati kakršnekoli perverzne stvari, iz katerih se lahko izvleče.

Temna stran je zasnovana tako neverjetno odvratno, da bo večina »dobrih duš« stekla na drugo stran polarnosti, naravnost v »ljubezenski« objem ene od patrijarhalnih religij lažne svetlobe ali v njegovo new age religijo z njihovimi legijami kanala ali »mojstra«.

Zemlja je bila težek planet za popolno kontrolo pokvarjenega Demiurga. Ljudje so se nekoč zelo zavedali svoje povezanosti z Neskončnim virom in vsem življenjem in to zavest vzdržujejo duhovni posamezniki skozi celotno vladavino teme na tem planetu. Ker mračne sile ne morejo to zavest »z udarci izbiti iz vseh nas«, je bil narejen načrt za asimilacijo duhovne narave ljudi.

Kot prvo, ustanovljene in vsiljene so patriarhalne religije kar največjemu številu ljudi po svetu. Vsakdo, kdor ni bil v skladu z eno od glavnih religij, je postal izobčenec za večji del zgodovine, vse do prejšnjega stoletja, ko se je rodilo »teozofsko gibanje«, ki je postavilo temelje za »new age gibanje«, rojeno v 50-tih, 60-tih in 70-tih letih. New age gibanje je nadaljevalo s porastom, kar je pritegnilo mnogo ljudi, ki so se odvrnili od licemernih patriarhalnih religij.

Zgleda, da ima pokvarjeni Demiurg »enostaven odgovor« za kakršenkoli notranji nemir, ki ga izkusijo ljudje. Če religija ne uspe umiriti posameznika, potem bo to new age gotovo naredil zelo dobro. To je vse isto Demiurgu, dokler le »izbereš stran«, ki jo kontrolira. To je razlog, zakaj moramo vsi skupaj preseči strani.

Kanalizatorji sporočil so prevarani

 Leta 2011 sem napisal članek o enem od problemov s kanaliziranjem sporočil. Če religijam lahko rečemo, da so »opijum za množice«, bi lahko kanalizirana sporočila bila »HOPIUM« (narkotik) za nezadovoljne manjšine. Vsako kanalizirano sporočilo, ki prihaja iz duhovne lažnoarhije, je dejansko isto kot kadar odvzamete sladkobesedni govor in zgodbo, ki se koristi za formuliranje sporočila.

Primer modernega kanaliziranega sporočila, strnjenega v nekaj stavkov: “Dragi moji … Vi ste ljubljenci vseh nas v duhovni lažnoarhiji. Mi hrepenimo, da se ponovno srečamo z vami, ker mi smo vaša davno izgubljena družina. Ostanite močni in zadržite svojo svetlobo, ker bomo kmalu objavili našo prisotnost. Počakajte še malo (in trpite) v upanju, da vas bomo mi rešili iz te situacije. Ko prispemo, vam bomo zgradili zlato kletko (new (c)age) za vse vas na Zemlji.«

Pogosto sem mislil, da so te ogabne dezinformacije »Arhangela Mihaela«, »Saint Germaina« ipd. rezultat vpletanja temne strani, da prevzame kanale brez njihovega zavedanja. Kar nisem razumel, ko sem pisal »Kdo pravzaprav je na tem kanalu« je, da prenosi »resnično pozitivnih bitij« niso bili prestreženi in skorumpirani od temne strani, temveč so sporočila prihajala od bitij »lažne svetlobe« iz duhovne lažnoarhije.

Delavci luči« so temeljito izkoriščeni

Do leta 1998, ko sem prvič vstopil v pojem energetskega čiščenja, nisem nikoli slišal za izraz »delavec luči«, čeprav je že bil skovan. Zanj sem prvič slišal v zgornjih 2000-ih in to mi je takrat zvenelo tako čudno. Zdaj mi je jasno zakaj: zato, ker je »svetloba«, na katero nas duhovna lažnoarhija poskuša prisiliti, lažna svetloba demiurga dvojnosti.

Vidite … v teku je izjemen napor bitij, ki jih zdaj imenujem »Božanski Agenti« … da v popolnosti uničijo pokvarjeni Demiurg. Ko se bo to zgodilo, bodo vsa bitja, ki so prišla do moči skozi Demiurg, izgubila to ukradeno moč in morala se bodo soočiti s prevarami, ki so jih propagirali. Tako so domišljeno naredili sijajen načrt, da se pokoplje ves trud.

Plan je enostaven: Pristopiti vsem utelešenim božanskim agentom – običajno v snu – včasih tudi z »ET ugrabitvijo« – in jim reči, da če hočejo izpolniti svoje poslanstvo, morajo »delati za (lažno) svetlobo« in sprejemati ukaze od duhovne lažnoarhije.

Ta načrt je deloval neverjetno dobro; v glavnem zato, ker so Božanski Agenti imeli težko življenje na Zemlji. Tu so skupnosti zelo deformirane, duhovnost je izkrivljena in zlorabljena, vibracijska gostota je težka, naš spomin je v glavnem zbrisan, mi pa na splošno raje ne bi bili tu.

Torej, katerokoli bitje, ki izžareva svetlobo (četudi lažno svetlobo) in ljubezen, bi lahko prepričalo Božanskega Agenta, da se počuti kot da je v pravem kontaktu z resničnimi božanskimi bitji.

Še vedno se spominjam svojega vpoklica lažne svetlobe, ki se je zgodil v živopisanih sanjah, ko mi je bilo 6 let. Prepričali so me, da bom izpolnil svoje poslanstvo božanskega agenta, če bom delal za njih. Mislim, da so vedno vedeli, da jih bom razkrinkal, čeprav je bilo za to potrebno zelo zelo veliko časa.

Ste se kdaj prebudili bolj utrujeni, kot preden ste šli spat?

Mnogi Božanski Agenti, ki so bili vpoklicani kot delavci luči, govorijo, da se zbujajo mnogo bolj utrujeni kot preden so šli spat, njihove »sanje« pa so polne bitk.

Tekom teh »sanjskih misij« duhovna lažnoarhija črpa iz tistih, ki kontrolirajo energije, kolikor lahko morejo. Lahko se prebudite s spominom, da ste šli na misijo v boj s temo, končni rezultat pa je, da posrkajo energijo iz vašega telesa, uma in duše.

Pred nekaj meseci sem preklical vse sporazume z vsemi bitji, ki niso imeli najboljše namene, ne glede na to, katera bitja so to bila ali so trdila, da so. To zveni kot zelo enostavna stvar, ampak nekako sem jih spregledal. Skozi proces sem občutil odpor teh bitij, ki so trdila, da so pozitivna, a jaz sem ostal močen in jim rekel, da zavračam manipulacijo dajanja energije Demiurgu.

To mi je dalo poseben privilegij, da sem na udaru tako temne ekipe (grizejo gležnje) in ekipe luči (duhovna lažnoarhija). (Lažna) ekipa luči zares sodeluje v psihični vojni, le da v različnih, bolj suptilnih načinih kot njihovi »temni« bratje. Odvračanje teh napadov je vredno, ker vem, da sem bolj v skladu s svojim resničnim poslanstvom, da odpravim Demiurg brez strahu, da bom vržen v vzporedni tir bitke dvojnosti.
Tako je tudi zelo lepo vedeti, da se bom dobro naspal, ko bom šel spat, ker ne bom potegnjen v katerokoli smešno »misijo borbe s temo«, ki jo (lažna) bitja luči tako rada postavijo pred svoje »delavce luči«. (Pravzaprav mi gre srh od te fraze zdaj, ko poznam njene prave korenine…)

Kaj pa zlata kletka (golden (c)age)?

Lažna bitja luči, ki delajo za pokvarjeni Demiurg, želijo obdržati svojo kontrolo nad ljudsko raso. Naša dušna energija in dogovori za življenje v naši sedanji kletki, pooblaščajo Demiurg in bitja, ki mu služijo in zlahka ne bodo odpovedali tej energiji.

V tem trenutku smo v borbi za našo svobodo. Duhovna lažnoarhija nas želi preseliti iz naše sedanje, izrazito neugodne kletke, v neko širše stanje bivanja, vendar takšno, v katerem ima oni še naprej čvrsto kontrolo.

Ena metafora, ki opisuje našo trenutno situacijo je, da smo kot jato piščancev, skritih znotraj majhnega, temnega, smrdljivega kokošnjaka. Ti, ki nas vzgajajo, se pripravljajo spustiti nas iz kokošnjaka v večji ograjen prostor, v katerem se bomo lahko počutili malo bolj svobodno, a še naprej pod njihovo kontrolo. To je »kmečki način«, da se zagotovi nadaljnje hranjenje z našo energijo, dokler si mislimo, da smo svobodni, zahvaljujoč ljubeznivosti naših ugrabiteljev.

»Duhovna« lažnoarhija ne želi, da odrastemo do svoje pozicije samostojne moči, ki bi nam omogočila, da enostavno odidemo iz njihovega celotnega sistema kontrole. To je razlog, zakaj kanalizirana sporočila suptilno slabijo ljudi, medtem ko se pretvarjajo, da jim nudijo rešitve za krepitev moči. Vse dokler sedimo in čakamo »dobre fante«, ki prihajajo, da nas rešijo, ne bomo mogli zaznati, kdo ima zares najboljše namere v srcu za nas, niti ne bomo mogli, da sami rešimo svoje probleme.

REŠITEV ZA NESREČNO DVOJNOST

Torej, kako se lahko človek izvleče iz te dualne paradigme?

Prvi korak je, da vključite protokol sistema samočiščenja in prekličete vse sporazume, ki ste jih sklenili z vsemi bitji, ki nimajo najboljših namenov. Zatem prekličite vse sporazume, da bi videli realnost v polariziranem smislu. Bodite sigurni, da vsakič, ko odpokličete sporazume, da ste si povrnili energijo, ki je odšla njim. Zatem potrdite svoje opredelitve, da presežete nadzor paradigme pokvarjenega Demiurga brez, da bi bili potegnjeni v nesmiselne bitke polarnosti.

Ravno tako priporočam, da v vsakodnevno prakso uvedete preklic vseh pogodb, ki vam povzročajo težave, omejitve, slabe odnose, zdravstvene probleme, finančne probleme, družinske disfunkcije… in vse ostalo, kar vas v življenju izčrpava. Število in količina pogodb, ki smo jih nezavestno sklenili v tej matrici lažne realnosti, je zares neverjetna. Ko postanete pozorni na suptilne in očitne dogovore, ki nakazujejo, da obstojajo nevidne rešetke vašega zapora, boste odkrili nešteto dogovorov, ki morajo biti preklicani.

Ko boste začeli s tem procesom, boste morda opazili manjši »kontakt« z lažnim svetlobnim bitjem in morda se boste počutili malo osamljeno, dokler se ne boste navadili na spremembe. To je zelo dober čas, da okrepite svoje vezi z vašim Višjim Jazom, jedrom Zemlje in Galaksije. V fazi prilagajanja boste morda opazili, da boljše spite in občutili boste, da laže vidite skozi prevare, zakrinkane s pozitivnostjo.

Če pridete v kontakt z bitjem, lahko rečete, da ste pripravljeni komunicirati samo z bitji, ki so presegla dualnost in so zunaj pokvarjenega Demiurga. Dajte vsako bitje, ki vas hoče kontaktirati, na preizkušnjo. Vprašajte ta bitja: »Ali ste vi del Demiurga?« Bitja Resnične Božanske Luči, ki so izven Demiurga, bodo rada odgovorila na vaša vprašanja. Zavedajte pa se, da oni ne govorijo isti jezik kot mi, ker komunicirajo telepatsko – »telepatija duš«.

Način komunikacije je najboljši pokazatelj

Sile Resnične Božanske Luči, ki so izven pokvarjenega Demiurga, niso vezane na dinamiko leva/desna stran možganov ali temno/svetlo polarnost, ki definirajo Demiurgovo sub-vesolje. To pomeni, da NE zvenijo kot glas v vaši glavi! Namesto tega, one koristijo »telepatijo duš«, da proizvedejo občutek, arhetipske izraze in svetlobo izjemno čiste kakovosti, ki govori neposredno tvoji duši.

Razlike med bitji Prave Božanske Luči in enega od lažnih svetlobih duhovnih bitij je, da je prva svetloba topla, prefinjena, čista in brezpogojno ljubi … druga svetloba pa je hladna, prebada na neprijeten način, dominantno in pogosto pretirano možato. V duhovni lažnoarhiji prevladujejo dominantni moški, pa tudi ženske, ki imajo v strukturi moči mnogo moške energije. Ta dominacija moških je seveda razlog, zakaj imajo vse verske strukture lažnoarhije na čelu moškega boga, a ne omenjajo vseobsegajočega ženskega Kreatorja.

Še ena velika razlika med lažnimi bitji svetlobe znotraj Demiurga in bitji Resnične Božanske Luči, ki so usklajena z neskončnim Virom je, da Božanska Luč ne kontrolira, ni manipulativna, ne ukazuje ali obsoja na kakršenkoli način. Neskončni Vir vam ne bo vsilil svoj cilj, temveč vas bo podpiral v izbrani misiji in pomagal demontirati pokvarjeni Demiurg. Ne boste dobili »marširajočih ukazov« od neskončnega Vira ali bitij resnične Božanske Luči, ki delujejo izven Demiurga. Oni vas ne bodo poslali na številne misije, ki srkajo energijo med spanjem … in od vas ne bodo zahtevali, da napravite nekaj, kar bi rezultiralo izgubo energije vaše duše … za razliko od prevarantov lažne luči duhovne lažnoarhije.

Bitja Resnične Božanske Luči vas podpirajo, so polna ljubezni, so nežna… skrbijo za vas kot posameznika. Vi za njih niste le kolesce v stroju, ker razumejo, da ste vitalno pomemben vidik zapletenih medsebojno povezanih stvaritev. Imajo popolno spoštovanje do tistih od nas, ki so se prostovoljno utelesili v »zverinski sistem« pokvarjenega Demiurga, da bi ga pomagali razstaviti od znotraj. Vsekakor morajo obstojati Božanski Agenti, ki delujejo znotraj in zunaj pokvarjenega Demijurga, da bi ga demontirali.

Razlikovanje je ključno

Še več bom pisal o tej temi in njenih številnih posledicah. Medtem vas pozivam, da drastično povečate skepticizem in izboljšajte razločevanje. Uporabljajte svojo intuicijo in logiko ob prejetih informacijah ter se vprašajte: »Kakšen je pravzaprav cilj tega?« Na tem planetu je zares zelo velika, večdimenzionalna »zarota«, ki iz nas črpa moč tako, da nas potiska v en ali drug spekter polarnosti. Vsakdo, ki hiti »da izbere stran«, se enostavno ni prebudil za dejstvo, da sta obe strani dve polovici iste medalje, ki je pod kontrolo pokvarjenega Demiurga. 

Pozivam vas, da govorite o teh idejah s tistimi, ki so vam blizu in iščete načine, s katerimi ste bili v preteklosti morda manipulirani s strani lažne luči. Ničesar ni, zaradi česar bi vas lahko bilo sram – lažna bitja luči so neverjetno vešči lažnivci in manipulatorji.

Večina vas, ki to berete, je že ugotovila, da ste Božanski Agent, utelešen, da razrušite Demiurgov sistem kontrole. Odločili ste se že, zdaj pa morate opraviti vaše posamične misije. Da bi to dosegli, je vitalne pomembnosti, da prekinete vse vezi z lažnim – lučjo »duhovne lažnoarhije«, si vzamete določen čas, da si povrnete energijo in moč, če pa je potrebno, zaprosite Božansko Notranje Vodstvo (Višji Jaz), kaj je tisto, kar je posebej potrebno, da storite.

Bodite močni v pravi luči svojega Notranjega Božanskega Bitja in Neskončnega Vira.

Cameron Day, 23. avgust 2013

Izvirnik: http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/08/23/why-i-am-no-longer-a-light-worker/

Prevedla in uredila: Mojana 


2. del članka: https://odstiranjasi.wordpress.com/2014/03/10/povejte-gospodarjem-karme-da-ste-neodvisni-suvereni-nisem-vec-delavec-luci-2-del-2/


Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s