Ženska energija hrani moškega

65940_520534957997918_801710494_n

Ženske, in sploh ne moški, so resnični podporniki družbenega reda. Vzgajane so bile, da bi bile moškemu na uslugo. Njihov temeljni smoter in usoda sta vedno enaka: hraniti, ščititi in služiti moškemu.

Peklenski del suženjskega položaja ženske pa je to, da tu ne gre samo za družbeni predpis, pač pa za osnovni biološki zakon. Narava je poskrbela za sredstva, s pomočjo katerih se izmenjava ženske in moške energije vrši na najbolj učinkovit način. Spolni odnos pri človeški rasi, dasiravno je njegova prvotna funkcija oploditev, ima tudi drugotno in prikrito funkcijo, ki je zagotovitev stalnega toka energije od ženske k moškemu.

Moški v telesu ženske pusti določene energijske linije. Te zgledajo kot kake svetleče trakulje, ki se premikajo v maternici in srkajo energijo ter tako zagotavljajo nepretrgano oskrbo z energijo moškemu, ki jih je tja dal. Tiste linije energije, nastale med spolnim odnosom, zbirajo in kradejo energijo iz ženskega telesa v dobro moškega, ki jih je tam pustil.

Ves svet je nepravičen do žensk. Naravni zakon je nadaljevanje človeške rase. Glavnina energije pride od njih, ne samo za nosečnost, porod in hranjenje potomstva, marveč tudi za zagotovitev, da bo moški odigral svojo vlogo v tem celotnem procesu.

V idealnem primeru ta proces zagotovi, da ženska hrani svojega moškega z energijo skozi vlakna, ki jih le-ta pusti v njenem telesu, tako da postane moški skrivnostno odvisen od nje na nadzemeljskem nivoju. To se izraža v odkritem obnašanju moškega, ki se znova in znova vrača k isti ženski, da bi zadržal svoj vir podpore. Na tak način narava zagotavlja, da moški poleg svojega trenutnega nagona po spolni zadovoljitvi vzpostavi z žensko trajnejše vezi.

Tista energijska vlakna, ki ostanejo v maternici ženske, se tudi združijo z energijo, iz katere nastane potomec, če dejansko pride do spočetja. To bi lahko bila osnova družinskih vezi, kajti očetova energija se združi z energijo zarodka, kar omogoča moškemu čutiti, da je otrok zares njegov. To so nekatera življenjska dejstva, ki jih mati nikoli ne pove svoji hčeri. Ženske so tako vzgajane, da se pustijo enostavno zapeljati moškim, pri tem pa nimajo niti najmanjšega pojma, kakšne so posledice spolnih odnosov z ozirom na energetsko izčrpavanje, katerega le-ti v njih povzročajo. Za to gre in to je tisto, kar ni pravično.

Že to je dovolj hudo, če en sam moški pusti svoje energijske linije v ženskem telesu, čeprav je to potrebno za rojstvo potomstva in njihovo preživetje. A imeti v sebi energijske linije večih moških, ki se hranijo s tvojo svetlostjo, je več kot se da prenesti. Potem sploh ni čudno, da ženska nikoli ne more dvigniti svoje glave.

Ženska v sebi prenaša te svetleče črve sedem let, po tem času pa izginejo ali zbledijo. Najhuje pa je to, da se tik pred iztekom teh sedmih let cela četa črvov, prav od prvega moškega, ki ga je ženska imela, pa vse do zadnjega, naenkrat vznemiti, kar začne žensko siliti v nov spolni odnos. Po njem pa vsi črvi spet ožive, močnejši kot kdajkoli prej, in se nadaljnjih sedem let hranijo s svetlečo energijo ženske.

Z ozirom na to, da ne moremo videti toka energije, lahko samo v neskončnost ponavljamo vzorce obnašanja ali tolmačenja čustev, kar pa je vse odvisno od tega nevidnega toka energije. Na primer to, da družba zahteva od ženske, da se poroči ali se vsaj ponudi moškemu, je napačno, in prav tako je tudi napačno, da se ženska počuti kot bi ji  nekaj manjkalo, če nima v sebi moškega semena. Sicer je res, da ji energijske linije moškega dajejo smisel in omogočajo izpolnitev svoje biološke usode: hranjenje moških in potomstva… vendar pa so človeška bitja zadosti pametna, da bi lahko zahtevala od sebe več kot le izpolnitev razmnoževalnega zakona. Res je, da je, na primer, razvijati se, enak, če ne celo pomembnejši zakon kot razmnoževati se. V tem primeru pa razvoj vključuje tudi to, da se mora ženska prebuditi in sprevideti svojo resnično vlogo v energijski shemi razmnoževanja.

Iz knjige Prehod vračev – avtorica: Taisha Abelar


Kaj se dogaja med spolnim odnosom: 

http://www.sensa.si/za-navdih/med-spolnim-odnosom-se-prenasa-dnk/

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s