Veliki notranji nauk Kristusa (sveta skrivnost vseh časov, ki je bila skrita pred vašimi očmi, je sedaj odkrita)

 

Slika1

 

Obstaja sveta tekočina, ki se proizvaja v našem cerebrumu, v piemata delu, v svetem delu možganov, v Klaustrumu, poznanim tudi pod imenom sveti claustrum oz. Santa Claus (Božiček). Ta santa claus – tekočina gre v srednje možgane, do epifize in hipofize. Tukaj se razdeli. Epifiza pošlje električni del te tekočine skozi pingalo, hipofiza pa pošlje magnetni del skozi pingalo. Vse potuje naprej do sacruma (v križu se nahaja zaključek živčnega sistema, mi ga imenujemo sacrum)… Ta tekočina (olje) je poznano tudi pod imenom kristos ( V grščini Hrist, Kristos pomeni olje, to je olje ki teče po hrbtenici, ob in po hrbtenici).. Prav to je »Kristus v nas«, sveta skrivnost….potuje po naši hrbtenici, se deli po teh dveh žlezah, potuje po pnevmo-gastritičnem živčnem sistemu in nato pride v solarni pleksus. To se imenuje Vitlejem (Betlehem). Vitlejem pomeni »hiša kruha«, zato ker se tam rojeva seme – mesto, kjer nastaja božansko seme, gosta oljno slana substanca, ki je del solarnega pleksusa – ‘cauda eguina’.

Solarni pleksus so četrti možgani. Imamo štiri možgane v telesu: Cerebrum (veliki možgani), Cerebellum (mali možgani), Medula oblongata (podaljšana možganina) in sveti pleksus (solarni pleksus). Solarni pleksus o so možgani, v katerih hočejo, da ostanemo, ker je to nižji um. Ljudje so se zataknili v nižjem umu in ne morejo priti ven, ker jih sistem izobraževanja, cerkvenih naukov in še mnogo tega drži v tej nižji poziciji. Religija in inštitucije vas držijo pod solarnim pleksusom. Oni niso zainteresirani za razsvetljenje, želijo da ostanemo v nižjih čakrah… (Prve tri čakre so povezane z Zemljo, materialnim svetom. Zgornje tri predstavljajo našo povezavo z duhom, s kozmičnim razumom, »oceanom«. V idealnem stanju, bi moral biti človek skozi odprte čakre povezava med fizičnim in duhovnim svetom, med Nebom in Zemljo. Materialno in spiritualno. Točka ravnovesja je srčna čakra, v kateri se izraža čustvo ljubezni ali čustvo strahu. Ljubezen je najvišja točka čakrine frekvence. Strah (sovraštvo, posesivnost itd…) predstavlja dno te frekvence. Ko izražamo ljubezen v resnični in čisti obliki, se ta čakra odpira kot svet. Cel organizem, vključno s spodnjimi tremi čakrami vibrira na frekvenci ljubezni in nasprotno. Kadar srčni frekvenci vlada strah, se organizem zapira, prekine se tok energije. Postanemo materialistični, prikovani na zemljo. Oddvojeni od našega resničnega Jaza. Oddvojeni od Univerzalnega znanja, oceana…

Toda znanje o tem olju, kako ga uporabljati in kako ga dvigniti po hrbtenici navzgor in ga poslati nazaj, je skrivnost rešitve (Salvation). To je skrivnost vseh skrivnosti, (skrivnost (Secret) prihaja iz besede izločanje ‘Sekrecija’). Preprosta rešitev je znotraj, božje carstvo je znotraj v nas. Nič zunanjega nas ne more rešiti. Ljudje, ki pričakujejo rešitev zunaj sebe, varajo sami sebe.

Razlog zakaj mora potovati navzgor je v tem, da doseže optični talamus – majhno jajce. Majhno jajce, ki »sedi« na vrhu hrbtenice in ki je razlog zakaj ima rimski Pontifiks Maksimus (Papež) palico, ki ima na vrhu storž/epifizo, ki se nahaja za optičnim talamusom. Ko obvarujete to seme in ga pošljete navzgor, se le to vrača po poti po kateri je prišlo. Potuje skozi medulo oblongata in ponsa, potuje skozi pneuo-gastricni živec in se spaja s hipofizo in epifizo. Tukaj ostane v stanju ‘limba’ oziroma smrti 2,5 dneva, potem pa potuje naprej v epifizo. To je tretje oko (aj), to je (sin-aj) notranje oko, oko zavesti. Postanete »razsvetljeni«.

Vsako leto imamo 12 priložnosti, da dvignemo to seme. 12 semen. Vsak mesec, ko je Mesec v našem sončnem znaku, je psihofizična klica posajena v Vitlejem, to je majhen zametek v tej čakri in tu se rodi seme. Imate priložnost, da kadar Mesec prehaja skozi naš horoskopski znak da se vzdržite seksa in obvarujete to seme. V nasprotnem primeru se to seme ne bo razvilo in ne bo nadaljevalo svoje potovanje skozi čakre.

Slika2

Zgodnji kristjani so vedeli da so bili spisi, napisani v staro hebrejskem jeziku ali na grškem v bistvu alegorije, parabole ali miti, zasnovani na človeškem telesu. Ti ljudje so razumeli in poučevali to veliko resnico, da je Kristus substanca, siva materija ki izloča sekret iz cerebruma in je izvor in vzrok fizičnega izraza imenovanega človek. Ko se to olje popne in gre skozi ‘ido’ in ‘pingalo’, dva fluidna živca, ki se končata v križu, ohranjata svojo vibracijo, dokler ne prideta do optičnega talamusa, ki povezuje epifizo in hipofizo.. in vi postanete bog-človek, eno s Kristusom…

Epifiza se v simbolih starih civilizacij vedno prikazuje v obliki borovega storža. No, mogoče je Vatikan najbolj nepričakovano mesto na katerem bi človek pričakoval simbol borovega storža. V Vatikanu se nahaja ogromna statua borovega storža, z obeh strani stojita dva pava, ki spominjata na Egiptovske Ibis ptice. V podnožju zadnjega dela statue se nahaja odprti sarkofag, ki v kraljevski komori Velike piramide simbolizira kraj smrti. V podnožju prednje strani leži statua leva, na katerem podstavku so vgravirani egiptovski herioglifi. Celo to področje, kjer se nahajajo omenjene statue se imenuje »Dvor borovega storže«. A ni to malo čudno? Pri tem, da tudi sam papaže nosi palico, ki ima na vrhu borov storž. Povsem jasno je, da papež simbolizira vezo med nebom in zemljo. Vse to povsem odkrito govori o globokem ezoteričnem znanju, ki ga cerkvena elita hrani pod krinko in fasado uradnega krščanstva. ..

 

Prevod in urejanje: Mojana in Dayseya

 

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=zIjhbvVQx70

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s