JEZUS – ANUNNAKI?

Jesus-w-UFO-172x172

Jezus je vodil odpor proti Enlilu-Yahweh (genocidni poveljnik odprave iz planeta Nibiru za pridobivanje zlata na ZemljI). Jezus je iz svojega doma v Franciji in v Severni Ameriki kljuboval Yahwehu in učil »Pomagajte ubogim in slabotnim. Ne storite drugim zla. Ne zavidajte. Častite Žensko, temelj vsega dobrega in lepega.«

JEZUS, NASPROTNIK ENLILA/YAHWEHA (MORILSKI NIBIRIJSKI ET), SE JE UPIRAL, DA BI NAS OSVOBODIL (by Sasha Lessin, Ph.D. (Anthropology, U.C.L.A.)

Slika 2 - JesusArmWrestle

Predgovor: Krvne linije, plemstvo, kaste so instrumenti hierarhične obsesije Nibiru ET-jev, ki odrejajo hierarhijo, da bi nahranili svoje poželenje po moči, kontroli in pohlepu. IMHO, vse zavesti, tistih revnih, slabotnih, hendikepiranih, zatiranih, živali, planetov, solarnega sistema, galaksij in vesolij, so prav tako del Primarnega Stvarnika, kot so to kralji, svečeniki, preroki, mesije in iluminati. Mi vsi smo hologramski delci, ki vsebujejo svetlobo vseh drugih zavesti, kot tudi svetlobo Primarnega Stvarnika. Primarni Stvarnik vsebuje nas vse.

»Jezus je bil eden od mnogih prerokov ali mesija, ki je bil skrbno načrtovan s strani Anunnaki bogov (Nibirijci, ki so prišli v raketah), da bi človeštvo držali v strahu in poslušno do velikih bogov (Enlil/Yahwe in Marduk/Allah), ki so vladali svetu in mu še vladajo.« Njihove organizacije kontrolirajo naše vsakodnevno življenje: katere blagovne znamke trošimo, kako se oblačimo, katere TV oddaje gledamo, kaj vozimo, kakšno pivo pijemo, kam gremo na počitnice, ceno nafte. Manjše število Anunnaki bogov še prebiva med nami in kontrolirajo naše posle.

Jezus je bil najuspešnejši od načrtovanih mesij. Uspel je zasaditi seme pokorščine in je med človeštvo nezavedno razširil princip »deli in vladaj«.

500 let po Jezusovem križanju je rimski cesar Konstantin krščanski cerkvi zapustil Apokrif (izvzet iz Stare Zaveze), ki vsebuje Jezusovo zgodbo rojstva, otroštvo, vse do točke, ko se je vrnil v svojo rojstno deželo, da bi služil.

ANUNNAKI SO USTVARILI OBA, MATI MARIJO IN JEZUSA

Sl 3 - Anunnciation-of-Mary-Angel

Nibirijski agent Enlila/Yahweha (verjetno Gabriel), imenovan kot »angel« v Apokrifu, je prišel k Jezusovemu dedku, Joachimu (duhovnik v hebrejskem templu), ki z ženo Ano nista mogla imeti otrok in tako dediča, ki ga je potreboval zaradi svoje pozicije v templju. Agent je Joachimu rekel »njegova žena bo nosila otroka s podporo angela. Toda otroka bodo morali dati na vzgojo duhovnikom in »angelom«.

Slika 4

Ana je rodila Marijo. Ko ji je bilo 3 leta, so jo odvedli v tempelj in pustili tam. Pri 14-tih letih je prišel zanjo čas, da se vrne v svet in se poroči. Njeni mentorji so ji izbrali veliko starejšega moškega za moža – Jožefa.

V domu Marijinih staršev, v Galileji, je medtem, ko je bil Jožef v Betlehemu, agent Gabriel rekel Mariji, da bo rodila novega mesijo.

Ko se je Jožef vrnil iz Betlehema po Marijo, je ona že bila noseča in si je mislil, da je kurba. A še preden jo je hotel zapustiti, se je pojavil »angel« in mu pojasnil, da je Marija še vedno devica.

Jesus-Mary-UFO-111imagesMary-virgin-conception-kp6js

ANNUNAKI SO RODILI JEZUSA V JAMI

Angels-Nativity-023 Nativity-Angels-2369

Na poti v Betlehem, da bi porodila Jezusa, je Marija šla v jamo. Medtem je Jožef poiskal babico. V jami sta našla Marijo in Jezusa, osvetljena z umetno svetlobo.

Pojavili so se trije Modreci, osvetljeni s svetlobo iz Anunnakijeve zračne blazine. Obdarili so Jezusa in sledili plovilu nazaj v Perzijo. Ko so odšli, se je Gospodov angel pojavil Jožefu v sanjah. Rekel mu je, naj se zbudi in z otrokom in njegovo materjo pobegne v Egipt, kajti Herod je nameraval poiskati otroka in ga ubiti.

Enlil je uprizoril neuspel poskus umora Jezusa, da bi ga naredil slavnega. »In tako se je razširila vest, da je rojen mesija.«

ESENI SO POSLALI JEZUSA V INDIJO IN TIBET

jesus114-essene-m

jesus-in-india

Oba, Jožef in Jezus, sta bila ESENA, tajno društvo, ki deluje še dandanes – prostozidarji. Jezus je bil v daljni deželi indoktriran za veliko vlogo velike prevare človeštva. Ko mu je bilo 12 let (za svoj bar mitzvah), se je na kratko pojavil skupini hebrejskih učenjakov in nato zopet izginil za nadaljnih 18 let.

Anunnaki bogovi so bili dobro poznani na Bližnjem Vzhodu, v Izraelu in Egiptu. Enlil je moral najti bolj diskretno lokacijo za negovanje svojega varovanca. Jezus je svoj čas preživljal na potovanjih po Aziji, kjer je vsrkaval religijske principe njihovih duhovnih voditeljev. Njegova potovanja so sponzorirali Eseni. Starodavni budistični zvitki razkrivajo, da je Jezus 17 let preživel v Indiji in Tibetu – od 17. do 29. leta. Bil je oboje – učenec in učitelj Budistov in hindujskih svetih mož. Brahmanski zgodovinarji so ga ljubili kot Sv. Issa, njihov »Buda«. Od belega arijskega Brahman svečenika se je učil poznavanja Ved in jih tudi poučeval.

JEZUS SE JE SPOPRIJATELJIL Z NEDOTAKLJIVIMI IN UŽALIL SVEČENIŠKO ELITO

Jesus-in-India4 jesus-study-india75-steamclip-com-300x228

V Indiji se je povezoval z nižjimi Sudrami in kastami Nedotakljivih, ki so bili obsojeni na večno služabništvo kot sužnji Brahmanov (svečeniki), Kshatriyanov (vojaki) in Vaishyev (trgovci). Protestiral je proti diskriminacijski praksi Brahmanov in se spraševal, zakaj bi Bog delal kakršnekoli razlike med svojimi otroci.

V Benaresu je Jezus izpraševal Brahmane glede moralnosti in pridigal Sudram proti Brahmanom in Kshatriyam.

Jezus je rekel:

»Pomagajte revnim in slabotnim.

Ne delajte drugim zla.

Ne zavidajte tistega, česar nimate.

Ne ubijajte živali.

Častite Žensko, temelj vsega dobrega in lepega.«

Brahmani so se odločili, da ga ubijejo, toda bil je opozorjen in je ponoči pobegnil v Nepal.

JEZUS JE RAZOČARAL JUDE

jesusTeaching-Essenes-1-300x160

Pri 30-tih letih se je Jezus zopet pojavil v Palestini, da bi nadaljeval svoje kratko služenje. Za sabo je imel bogata potovanja in učenja. Eseni so veliko časa in denarja vložili v Jezusa in ga želeli razglasiti za novega mesijo. Anunnaki so razširili besedo, da je Jezus mesija.

Judje so hoteli bojevniškega mesijo, da jih reši suženjstva in agonije izpod Heroda in Rimljanov. Rečeno jim je bilo, da so oni božji izbranci in da jih bo Jezus osvobodil, ni jim pa bilo rečeno, da so vsi ljudje enaki v božjih očeh.

UFO-that-makes-more-sense-208x300

Jezus je nase prevzel brezupen položaj teh sužnjev. Spoznal je, da je Enlil z njim manipuliral, da bi umrl kot mučenik.

Jezus ni umrl na križu in vstal. Po križanju so ga oživeli Anunnakiji. »Angel« (Nibirijec) je onesposobil stražarje in uporabil Marijo, da je razširila propagando, da je Jezus vstal od mrtvih.

Jezus se je umaknil v skrivno življenje delovanja proti Rimljanom, z dvema sinovoma in hčerjo. Za časa križanja je bil že poročen z Marijo Magdaleno.

JEZUS JE ODŠEL Z ŽENO IN OTROKI V FRANCIJO; VODIL JE ODPOR PROTI ANUNNAKIJEM/NIBIRIJCEM, KI ZAGOTOVO NISO BILI BOGOVI

MaryMagdaleneintheSouthofFrance-300x233

Jezus je bil tako razočaran, ko je po križanju videl, kaj je Enlil storil, in nadaljeval življenje s svojo ženo in otroci vse do starosti 76 let. Živel je življenje aktivista proti Rimljanom.

Spoznal je, da je bil nastavljen od bogov (Nibirijci), da bo njihov glasnik in da je bil zelo nalagan ter zmanipuliran od tistih, ki so kontrolirali človeštvo od vsega začetka. Zato se je umaknil in s svojimi naklonjenimi podporniki začel kampanjo podtalnega odpora proti rimskim bogovom. Spoznali so, da bogovi niso nezmotljivi in da se človeštvo lahko upre proti njim.

V Provansi – Francija – je Jezus s svojimi učenci začel protirimsko kampanjo in število revolucionarjev je začelo naraščati. Borili so se proti Agripi I, Kaliguli, Agripi II.

23. junija AD se je rodil Jezusov sin Justis in septembra istega leta se je končal njegov zakon z Marijo Magdaleno.

Veliko je potoval in iskal podporo za svoje gibanje v Cipru, Aziji Minor, Rimu, Efezu, Philippi, kjer se je leta 50 AD poročil z Lidijo.

trinity_of_sacred_reunion jesus-visits-america-in-clouds-300x297

Ninghzidda je na ukaz Jahweha vzel Jezusa v Ameriko, da bi organiziral odpor proti Marduku.

Jezus je vedno nosil dolgo belo togo in zlate sandale. Učil je 12 indijskih učencev in enega imenoval, da bo zavzel njegovo mesto, ko bo odšel.

Poznan kot »svetel prerok«, je vstopal v vojne situacije, sklical skupaj vodje in razdelil zemljišča. Dal jim je semena, ki jih niso poznali in jim pokazal, kako naj kmetujejo.

Ljudi kot tudi živali je dvignil od mrtvih. Aktiven je bil v Michiganu, Oklahomi, Vzhodnem Seabordu, Mound Builder vaseh, pri plemenih Sioux, Cheyenne, Pawnee, Chippewa, Shawnee, Algonquin, Wallpai in Toltec.

Potoval je vse do svoje smrti v letu 70 AD.

Učil je, da je bil načrtovan in zmanipuliran, da bi človeštvo ohranil v suženjstvu skozi strah. Obrnil se je proti svojim ustvarjalcem in začel pridigati o zavedanju in večji duhovni moči Vesolja. (Tellinger, gods: 336-416).

jebusfoundsamerica

Mormoni verjamejo, da je Jezus ustanovil Ameriko. Poglejte, kako velik je Jezus na sliki v primerjavi z drugimi. Ali s tem avtor slike namiguje, da je bil Jezus Anunnaki, ki so bili veliki nekje med 2,5 in 4 m?

Več v izvirniku: http://enkispeaks.com/2013/10/25/jesus-the-anunnaki/

Prevod: Mojana

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s