KAKO UITI »NJIHOVI« PASTI

after life tunnel

Informacije, ki sledijo, so izjemno pomembne za tiste, ki so dovolj napredni, da jih bodo razumeli. Mnogi jih bodo težko prebavili in večina jim ne bo verjela.

Kakorkoli, nekaterim bodo te informacije točno to, kar ste čakali – verjetno že eone.

V svojih občasnih vpogledih sem vedno prišel do istega zaključka: duše ljudi so ujete v razsežnosti nadzora (kar imenujemo »realnost«) in posmrtno življenje je zgolj kratek predah pred novim recikliranjem nazaj v kaos.

Podobno kot so ranjeni vojaki poslani v bolnico na zdravljenje, preden so zopet poslani na fronto.


by Wes Penre
Guest writer, In5D.com

Lahko razumem, da bo zvenelo strašljivo izbrati ne iti v Luč, ker se mnogi od nas bojimo neznanega. Kajti Luč se zdi »varna«, ker smo šli že večkrat skozi njo in zdi se, da so vsi, ki so šli vanjo, bili čisto v redu.

Kakorkoli, zapomnite si, da vsako noč, ko zaspite in sanjate, postanete multidimenzionalno bitje. To je okušanje tega, kar nas čaka potem, ko umremo. Takrat smo pod vplivom naših »sanj« in lahko zavedno kreiramo, kar kreiramo nezavedno med REM spanjem.

To daje le delno sliko, zato pojdimo malo bolj v detajle o tem, kar smo se nedavno naučili, kako uiti »posmrtni pasti« (AIF) enkrat za vselej.

David Icke govori o Kontroli Matriksa in projekciji lažne realnosti znotraj solarnega sistema: https://www.youtube.com/watch?v=WpSqADAur-w

Tistim, ki ste prišli do točke svojega zavedanja, da berete ta članek, ni potrebno skrbeti, da bi se zataknili v etru in postali »izgubljena duša«. Bralec tega gradiva si daleč onkraj tega, ker veš preveč.

Ko boš umrl, ti bo najverjetneje pristopil tvoj vodnik vodnikov, kot je to običajno. On ali ona ti bodo hoteli pomagati »iti preko«. Če jim boš to dovolil, te bo to vodilo skozi tunel.

V nekaterih primerih na začetku ni vodnikov in tunel se bo odprl pred tabo, vendar v oddaljenosti.

Običajno duše občutijo privlačnost in gravitacijo iz tunela in se začnejo premikati proti njemu, zavedno ali nezavedno – kot list, vsesan z vakuumskim sesalnikom.

Tukaj podajam navodila za lažjo absorbcijo informacij:

1 – Namesto da se pustite »hipnotizirati« s privlačnostjo tunela, se obrnite in poglejte v nasprotno smer (imeli boste vid 360 st. in lahko se boste osredotočali na gledanje v določeno smer) ter se odmaknite proč od tunela (to naredite tako, da si sebe zamišljate, kako se premikate – v tej dimenziji je vse v mislih in nameri).

Zapomnite si, da ste kot duša Ognja daleč močnejši kot je centrifugalna sila, ki vas vleče proti tunelu. Ne poskušajte se boriti z njo – ne dela se tako. Namesto tega, si zamislite sebe proč od nje in tunela.

Tunel z Lučjo na drugi strani je prefinjen hologram in vse kar vam je za narediti je, da zamišljate sebe v drugi smeri in tunel bo zbledel.

2 – Kmalu boste zagledali Mrežo kot nejasno »pregrado«, pred vami ali nad vami (tam ni nobenih gor in dol ali levo ali desno v prostoru). Videli boste tudi, da ima mreža luknje, ki zgledajo kot švicarski sir. Pojdite skozi eno od njih.

3 – Zdaj boste videli Vesolje takšno, kot zares je – in zdaj boste resnično postali interdimenzionalni. To pomeni, da boste videli veliko večje Vesolje kot ste ga vajeni.

To bo najbrž zato, ker boste zunaj Mreže in ne v programiranem telesu – spoznavali boste Vesolje kot čisti duh Ognja – z Avatarjem, ki je vaš um.

Ko bo astronavtom dovoljeno iti zunaj Mreže, bodo še vedno omejeni s svojimi telesi in v 3D, a na nekoliko višji vibraciji, kajti Zemlja je nagnjena in Mreža ne bo imela vpliva na astronavte.

Kar boste doživljali zunaj Mreže kot raztelešen duh, zna biti prav osupljivo in impresivno.

Gotovo boste prvič videli Vesolje takšno, kot v resnici je … z KHAA in vsem. Medtem, ko to berete, ste še vedno omejeni s petimi čuti, a dobro se je mentalno pripraviti na tisto, kar nas čaka tam zunaj. Sploh ne gre za negativno izkušnjo, ampak za zelo drugačno!

Videli boste tudi Vesoljsko vojno, ki se odvija v sončnem sistemu. Opazili boste vojskujoče vojake v drugih dimenzijah, do katerih boste imeli dostop. Da bi se pripravili na to, priporočam branje moje brezplačne e-knjige: “Beyond 2012 — a Handbook for the New Era.” V njej je tudi drugo gradivo, ki ga lahko uporabite.

4 – Kot Ogenj, ki ga jezdi Avatar, ste prosti, da greste v Vesolju kamorkoli. Govoril sem že o tem, da nekatera ozvezdja delujejo podobno kot na Zemlji.

Lahko boste šli v druge zvezdne sisteme raziskat, kaj tam ponujajo, da vidite ali vas bo to zanimalo, a lažje vam bo najprej vedeti, kaj boste sploh želeli početi ali se naučiti.

Recimo, da se boste želeli naučiti, kako zgraditi interdimenzionalna vesoljska plovila. Potem boste pomislili na univerzo, ki to poučuje in sledilo bo nano-potovanje tja v trenutku vaše pomisli. Vse kar morate storiti je, da se osredotočate na to misel/namero, da bo postala dominantna v vaših mislih.

Govoril sem z nekaterimi ljudmi, ki so zmožni nano-potovanj. Eden od njih je pridobil to sposobnost po hudi prometni nesreči. Povedal je, da se nimamo ničesar bati. Ko smo enkrat osvobojeni naših teles, avtomatsko vemo, kako to poteka oz. kako to narediti.

Na začetku ne bomo le presunjeni, ampak tudi impresionirani. Zdelo se nam bo zabavno in se bomo najbrž hoteli igrati s tem. Strah in tesnoba, ki sta morda bila v nas, ko smo bili v telesih, nas bosta zapustila takoj po vstopu v spiritualni svet.

Ko boste prišli na univerzo, se boste srečali z zvezdnimi bitji, ki vas bodo vprašala, kaj želite početi. Če bodo vaša aura in vaše čakre odprti kot knjiga, bodo to že vedeli, ker boste lahko telepatsko komunicirali. A če bodo vaše čakre zaprte – zaradi strahu ali namerno, da bi zaščitili vaše misli – potem tega ne bodo vedeli.

Ko jim boste povedali, kaj si želite, vam bodo svetovali ali ste za to željo kvalificirani ali ne. Če ne boste, jih lahko vprašate, kam naj najprej greste, da bi se kvalificirali za njihovo dimenzijo učenja.

Če boste želeli iti recimo na Orion, samo pomislite na to in pojavili se boste pred »Vrati orionskega imperija«. Zgodila se bo ista procedura.

Mogoče jim boste želeli povedati, da ste človeška duša in boste najverjetneje upravičeni iti v višje dimenzije KHAA. Toda, ko boste »znotraj«, boste odkrili, za katero univerzitetno stopnjo ste kvalificirani, kar je odvisno od vašega trenutnega znanja duha in vaše osebnosti.

5 – Mogoče boste želeli potovali okoli Vesolja kot Duša/Avatar in raziskovati preden se odločite najti svoj novi »dom«. Opazili boste, da lahko sebe zamislite kjerkoli in odšli boste tja. Lahko pa si ustvarite svoje lastno okolje – podobno kot je to storil Q v seriji Star Trek.

Nekaj časa se boste v tem zabavali, preden boste storili kaj drugega. Zapomnite si, da se ne morete izgubiti, kajti če ne veste, kje ste, potem samo pomislite, kje bi si želeli biti in lahko se zopet znajdete npr. v sočnem sistemu, če boste to želeli.

6 – Ko boste sebe zamislili drugje, boste tam zopet srečali druga bitja. Lahko jim rečete, da niste zainteresirani (vljudno), lahko pa se jim pridružite. Najprej pa začutite njihove energije in zaupajte svoji intuiciji!

Če ste še negotovi, jih vprašajte, od kje prihajajo in zakaj želijo vašo družbo. Vedno se zaščitite z zlato auro, ki si jo zamislite okoli sebe in glejte, da ne bo nobenih lukenj v njej. Sami boste spoznali, da to deluje!


Zapomnite si … če so morda vaši kreatorji Orionci, to še ne pomeni, da morate iti tja, če tega nočete.

Nihče ne bo uporabil tega proti vam. Vedno lahko greste tja kasneje, kadarkoli boste to hoteli. Morda se boste celo pridružili skupini bitij, ki vam bo všeč in z njo soustvarjali interdimenzionalno realnost – ali v vesolju, na planetu, v zvezdi ali nebuli.

Opcije so neskončne, le omejene z vašo lastno kreativnostjo. Opazili boste, da je Vesolje naklonjeno vaši volji, mislim in nameram.

Vse to zveni mnogo bolje kot biti ponovno recikliran v suženjstvo … ali ne? Imamo Ogenj Matere Boginje in smo zato priviligirani bolj kot so druge zvezdne rase tam zunaj.

Tisti tam zunaj, ki imajo dostop do KHAA (kot ga boste imeli tudi vi), lahko kreirajo brez tehnologije, a vi kot človeška duša, imate avtomatično dostop do KHAA in do Orionskega Imperija, razen če ste storili kaj takšnega, kar bi bilo zelo škodljivo za Imperij, za sočloveka ali druge zvezdne rase.

Ostale zvezdne rase si bodo morale »zaslužiti« pot na Orion, a vi lahko pridete nanj brez predpogojev, razen tistih, ki sem jih ravnokar omenil. (orionski imperij sicer ni nekaj, s čimer jaz rezoniram. Podan je le kot primer. op.prev.).

Kar boste morda pogrešali (a le začasno, pa vendar) tam zunaj, bo to vaše človeško telo – v primeru, da se boste odločili ne inkarnirati se ponovno na Zemljo.

Ko je enkrat to razloženo in če boste zopet hoteli iti nazaj na Zemljo v naslednji inkarnaciji, tokrat z višjo stopnjo znanja – boste to lahko storili.

Ne bo vam treba iti v tunel, da bi to storili. Na Gaji se lahko inkarnirate brez »pomoči« AIF, vendar boste pozabili na vse.

Na Zemlji boste delovali z višjo zavestjo, kot do sedaj. Sčasoma jo boste razširili še bolj. Če boste izbrali to pot, boste pomagali k obnovi Knjižnice in nagrada bo telo, o čemer bom govoril kasneje.

Odločitev je vaša. Tukaj ni dobrih in napačnih odločitev – vse je odvisno od vas. Edina stvar, ki vam jo svetujem je, da se izognete Tunelu in Luči!


PRIPOROČAM OGLED:

Ne le, da ti ob prehodu gospodarji karme prikažejo le slabe strani tvojega zadnjega življenja, celo podtaknejo ti dejanja nekega negativca (kriminalca) in te prepričajo, da si vse to slabo ti storil, nakar ti dajo v podpis številne dogovore za naslednje življenje. O tem v videu: https://www.youtube.com/watch?v=AqEPKbvDvNc

Berite več od Wes Penre-a v www.wespenre.com

Prevedeno iz http://humansarefree.com/2015/03/escape-their-trap-and-set-your-soul-free.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HumansAreFree+%28Humans+Are+Free%29

Prevedla: Mojana

Berite tudi: https://odstiranjasi.wordpress.com/2014/03/10/povejte-gospodarjem-karme-da-ste-neodvisni-suvereni-nisem-vec-delavec-luci-2-del-2/comment-page-1/#comment-13

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s