Ali je bivanje na Zemlji računalniški program?

computer

Človeški obstoj na Zemlji že od nekdaj preučujejo mnoge nezemeljske rase, zaradi edinstvene sposobnosti duš, da soustvarjajo med bivanjem v fizičnem telesu. Da bi še naprej nadzirali to človeško izkušnjo, so nezemeljske rase, ki vodijo planet že dolgo časa, uporabile napovedano modeliranje. Preučevale so obnašanje ljudi na tisoče let, a nedavno so posodobile program, vstavljen v matrico – v kateri obstajamo zadnjih 100 let. To jim je omogočilo, da so ujeli človeške duše v program, zaradi nadzora nad njihovo izkušnjo. Duše so zato pozabile, kdo so in zakaj so prišle na ta svet v človeškem telesu.

Ker se premikamo v drugo področje Galaksije Mlečne ceste, to dovoljuje več fotonske svetlobe za pomoč pri prebujanju duš, da se spomnimo, kdo smo. Naučili smo se, kako kreirati novo realnost, drugačne od tiste, v katero smo bili ujeti.

Ko se začnejo ljudje drugače obnašati, kot je v programu, kompjuter dobi virus in potem ne deluje, kot bi moral. To je bil verjetno tudi razlog za bitja, ki nadzorujejo človeštvo, da so spremljala spremembe v evoluciji človeka in preprogramirala matrico. Vendar glede na pospešeno prebujanje ljudi, ne morejo več slediti nadzoru.

Res je človeštvo spremenilo prihodnost, na osnovi dejanj prebujenih posameznikov velikih idej, kako spremeniti to realnost. To je razvidno v zmedi in kaosu na planetu prav v tem času. Realnosti so porušene, ljudje pa v šoku in čustvenih pretresih.

Da bi prispevali k prihodnosti človeštva, takšni kot si jo želite, se je nujno treba zavedati svojih misli, besed in dejanj. Ko spremenite sebe, spremenite realnost.

Več v članku: http://howtoexitthematrix.com/2015/03/15/is-this-earthly-existence-a-computer-program/

Realnost ne obstaja, če je ne opazuješ.  http://themindunleashed.org/2015/06/new-mind-blowing-experiment-confirms-that-reality-doesnt-exist-if-you-are-not-looking-at-it.html

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s