ALCHERINGA – Stvarjenje prvih prednikov

uluru2

POVZETEK KNJIGE:

Bili so angeli, ki so se obrnili proč od Stvarnika. To se je zgodilo pred 1 milijardo let. Padli angeli, kot tudi drugi angeli, ki so bili zvesti svetlobi, so imeli v sebi moč stvarjenja. Ustvarjali so fizična bitja. Med drugimi so ustvarili tudi Drakone. Čeprav so le-ti imeli v sebi svetlobo Stvarnika, niso imeli svetlobe ljubezni in sočutja. Razmnoževali so se in se širili po zvezdnih svetovih galaksije.

Hrana Drakonov je bila zavest živih bitij. Da bi preživeli, so se na začetku hranili z majhnimi oblikami življenja. Potem so začeli požirati bitja, ki so prihajala iz zvezdnih svetov. Ta bitja iz drugih zvezdnih svetov so se borila za preživetje. Neskončne vojne so besnele širom galaksije. Tudi Drakoni so se začeli ukvarjati z genskim inženiringom. Ustvarili so Reptoide, Dinoide in druge vrste. Ta bitja so bila zasužnjena in koriščena za hrano Drakonov. Tudi oni so se začeli razmnoževati in se širiti. Tako so zavzeli veliko področij širom galaksije.

Bitja zvezdnih svetov so iskala rešitve za problem Drakonov in nesrečnih bitij, ki so jih Drakoni ustvarili. Vloženo je bilo veliko truda. Med drugim je bil ustvarjen tudi planet Zemlja. Imeli so načrt, da postane Zemlja rajski vrt v zelo temnem kotu galaksije. Zemlja naj bi postala svetilnik bleščeče svetlobe. Bil je velik načrt, da se Zemljo poseli s fizičnimi bitji, rojenimi iz ljubezni in sočutja. Ta bitja bi se razmnoževala in bila domačini tistim, ki nikoli niso izkusili svetlobo. Slednji bi se lahko v ponovljenih življenjih naselili v fizičnih telesih svetlobe, ljubezni in sočutja, kar bi jim omogočalo, da se razvijejo.

V zgodni fazi razvoja Zemlje – veliko pred prihodom fizičnih bitij svetlobe in ljubezni – so ta planet zavzele skupine Reptoidov in Dinoidov pod vodstvom Drakonov. Milione let so te vrste na Zemlji vladale in ustvarile dinozavre in druge oblike življenja. Prvotno so bila ta bitja koriščena kot žrtvena ponudba Drakonom, da bi obvarovali Reptoide. Prišlo je do rivalstva med Reptoidi in Dinoidi, kdo je zmožen ustvarili največjega in najnasilnejšega plazilca.

Dinozavri so preplavili Zemljo, kar je imelo veliko vpliv na življenjske oblike v galaksiji. Zvezdna bitja so na Zemljo prišla kot opazovalci. Šli so v oceane in postali kiti, ki so nadaljevali z opazovanjem.

Po dolgotrajnih pregovorih med Drakoni in galaktičnim svetom zvezdnih svetov, so prišli do spoznanja, da Drakoni ne želijo izgubiti kontrole nad planetom Zemlja in bitji, ki so na njem živela. Vrsta zvezdnih bitij, poznana kot Levji narod, so bila poslana na Zemljo, da bi spremenila njen okoliš in osvobodila planet dinozavrov. Levji narod je na Zemljo poslal steno, poznano kot Uluru. Ustvarili so kataklizmične sile, ki so končale dobo dinozavrov. Uluru je na Zemljo prišel okovan z ledom in je bil namenjen še za neko drugo misijo. V sebi je nosil genetski material, ki naj bi omogočil evolucijo toplokrvnih živali, pokritih s krznom.

Milion let kasneje so Reptoidi kot izvrstni genetiki vzeli ta material in genetski material Cetaceana in ustvarili toplokrvnega sesalca s krznom – pokončno opico. Nova bitja so na začetku bila žrtvena hrana za Drakone, ker so Reptoidi in Dinoidi izgubili dinozavre kot žrtveno ponudbo. Kasneje so pokončne opice uporabljali za kopanje zlata za Drakone.

Drakoni so ugotovili, da s konzumiranjem zlatega prahu dobivajo sposobnost interdimenzionalnega potovanja. Tako so končno šli naprej v drugo dimenzijo in dali svobodo Reptoidom in Dinoidom. Bitja kot pokončne opice so dobila dovoljenje, da se lahko sami razvijajo. Postali so okrutna vrsta, ki je uporabljala orožje. Reptoidi so še naprej držali obliko kontrole uma nad njimi in jih poklicali, ko so jim bili potrebni.

Galaktični svet je končno zahteval in tudi dogovoril odhod Reptoidov in Dinoidov s planeta Zemlja. Reptoidi resnično niso imeli izbire, ker bi jih Levji vojaki zlahka uničili. Dinoidi so odšli kmalu po tem. Drakoni so se zavedali načrta, a razmišljali so drugače. Na Zemljo je prišel kontingent Drakonov in ponovno prevzel kontrolo nad vodji Reptoidov.

Na Plejadah so organizirali veliko misijo 50-tisoč zvezdnih bitij, ki so na Zemljo odpravili v ogromni matični ladji z namenom, da bi na planetu postopoma integrirali pionirsko kolonijo. Zemlja je za zvezdna bitja imela neprimerno atmosfero, zato so se odločili, da bodo sebe gensko modificirali. Tako bi se lahko s kreacijo nove vrste, izpolnjene z ljubeznijo in sočutjem, širili po planetu. Nova vrsta bi omogočila, da se duše Drakonov, Reptoidov in Dinoidov inkarnirajo v njih in v njih tudi razvijajo.

Misijo so pod nadzorom Drakonov Reptoidi uničili in na Zemlji pustili le 90 preživelih. Reptoidi so se popolnoma zavedali posledic svojega delovanja. Nekateri so se vrnili na svoje prvotne zvezdne sisteme, drugi so ostali na Zemlji. Nekaj njih so odšli pod zemljo. Drakoni so se preselili v drugo dimenzijo.

Preživela zvezdna bitja so se borila zdržati v nenaklonjenem Zemljinem ozračju. Nekaj Reptoidov, ki so zapustili svoje potem, ko so dojeli okrutnost napada, so pomagali zvezdnim bitjem.

Po petih letih je na Zemljo prispela misija ladij Levjih borcev in Reptoide uničila, razen tistih, ki so živeli pod zemljo. Preživeli iz matične ladje so izbrali življenje na Zemlji, pri čemer niso imeli izbora, saj jih je Zemlja za vselej spremenila. Pri ustvarjanju začetka ljudske vrste so bili zelo uspešni. To so bila bitja z vgrajeno svetlobo ljubezni in sočutja. Bili so zelo številčni in tako omogočali inkarnacije bitij iz vsega Univerzuma.

Naslednjih 900.000 let so ljudska bitja služila kot domačini za duše Drakonov, Reptoidov, Dinoidov in kultur iz zvezdnih svetov. Vse sovraštvo, norost in nasilje, ki se je pojavilo znotraj človeštva, je služilo kot pot učenja ljubezni, žalosti, sočutja in ponižnosti. To je proces čiščenja in zato je naša zgodovina takšna, kot je.

Stvari se zdaj v svetu zvezd spreminjajo. Ciklus je skoraj pri koncu. Bliža se čas bujenja. Kmalu bo nad Zemljo vzšla Zlata doba in tisti, ki so izbrali svetlobo ljubezni, bodo vstopili v dobo miru, harmonije in ljubezni.

Tisti, ki pa ne bodo sledili svetlobi ljubezni, ne bomo mogli preživeti v novi in višji vibraciji. Inkarnirali se bodo na drugem mestu, morda podobnem Zemlji, da bi nadaljevali vzpenjati se po poti do ljubezni. Tudi oni bodo uspeli, kajti moč ljubezni premaga vse na svoji poti.

Prevod: Mojana


Link do knjige v pdf obliki:

http://www.znakovi-vremena.net/Dokumenti/ALCHERINGA.pdf

Video – info o galaktični zgodovini:

https://www.youtube.com/watch?v=ieiukewgeGs

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s