Torzijska polja in izdelki, ki ščitijo človeka

Dejstva o obstoju pozitivnih, desnih torzijskih polj in njihovem vplivu na ljudi, so naši predniki dobro poznali. Ta znanja so prišla tudi do nas, vendar jim mi ne posvečamo pozornosti, niti jim ne priznamo posebnega pomena.

Izjemen primer tega je proces pletenje. Vsi gibi se delajo z desno roko in so sestavljeni iz krožnih gibov v smeri urinega kazalca. Če pri tem delu človek razmišlja o dobrih stvareh in dobro, ta pleten izdelek vsebuje pozitivna torzijska polja, ki pomagajo in ščitijo osebo, ki nosi tak izdelek.

Iz istega razloga (nezavedno) so naše babice volno za pletenje navijale v klopko. Z levo roko so nit navijale na klopko v smeri urinega kazalca, s tem da so klopko držale v desni roki, ki je ravno tako pomagala pri navijanju. Pozitivno torzijsko polje so ojačale s petjem lepih pesmi.

Pri prehodu niti skozi roke, so niti prejele pozitivno torzijsko naelektritev, izdelki spleteni iz teh niti, so bili človeku prijetnejši, bolje so greli. Nošnja teh izdelkov je bila prijetnejša in bolj udobna.

Podobne učinke imajo tudi druga ročna dela. Pri tkanju, vezenju, izdelovanju lutk …, so izdelki dobivali ne samo uporabne in lepe lastnosti, temveč so nosili tudi pozitivno torzijsko polje, ki se je še povečalo zaradi izdelave določenega vzorca.

Izdelki in vzorci, ki smo jih prejeli so ojačevalci pozitivnih torzijskih polj, ki so jih naši predniki vložili v njih in ki so iz roda v rod prejeli močno zaščitno funkcijo. V tem trenutku mi to neumno ignoriramo. Kot da smo sami sebe oddaljili od pomoči naših prednikov, ki so nas želeli zaščititi preko torzijskih polj. Tukaj ni nobene mistike.

Na genetskem nivoju so nam bile predane vse potrebne informacije, ki jih potrebujemo za naše življenje. Ta informacija leži v naši podzavesti. Njeno pomoč lahko prejmemo, če se ustvari torzijska resonanca med našim torzijskim poljem in torzijskim poljem, ki so ga generirali naši predniki, ki so utemeljeni v okraskih, vzorcih, itd..

Trenutek uvida ali pomoč pride nenadoma, ključ za začetek tega procesa je enakost v vseh parametrih torzijskih polj, ki jih vi generirate in katera vas obkrožajo. (op. prevajalke: Moje razumevanje tega pravila. Če delamo s starodavnimi vzorci, se preko teh vzorcev povezujemo s torzijskimi polji naših prednic, ki so ali delale s temi vzorci ali pa so te vzorce snovale.) Zaradi tega, ne glede na to, da je to nenavadno, pri pletenju, vezenju, tkanju, izdelavi lutk, pri katerih uporabljate starodavne vzorce in okraske, posedujete učinkovit in dejaven mehanizem za prejem odgovora na kakršnokoli vaše vprašanje.

Resonanca torzijskih polj je lahko pozitivna ali negativna. V kolikor vaše osebno torzijsko polje v tem trenutku vsebuje negativno levo komponento, boste obkroženi z nizom tujih levih polj, iz katerih bo leva resonanca negativno vplivala na vas. Vaše psihično stanje se bo spremenilo, zdravje se bo poslabšalo, lahko naredite kakšno napako ali nekaj slabega.

p.s. Levo in desno torzijsko polje se ne nanaša na levo ali desno roko, temveč na rotacijo polja okoli človeka. Leva rotira v nasprotni smeri od gibanja urinega kazalca, desna pa v smeri urinega kazalca. Akademika Akimov in Šipov pravita, da pozitivne misli okoli človeka ustvarjajo torzijska polja, ki se gibljejo v smeri urinega kazalca, t.j. v desno, negativne misli pa ustvarjajo torzijska pola, ki rotirajo v nasprotni smeri urinega kazalca, t.j. v levo. Ni pa vse samo v rotaciji torzijskega polja, temveč tudi v kvaliteti energije, ki jo ustvarjajo, te energije so ustvarjalne ali rušilne. Če negativno razmišljamo, se ne odvajamo samo od Kozmosa in narave, temveč tudi uničujemo vse okoli sebe…(Beba Muratovič)

Prevedla iz Srbščine, Dayseya http://www.bebamur.com/blog/category/torziono%20polje

 

slovenske narodne vezenine

Vir: Prevajalkin arhiv. Fotografija iz zbirke vzorcev slovenskih narodnih vezenin.

 

Mandala

Vir: Prevajalkin arhiv. Vzorec/mandala iz zbirke vzorcev slovenskih narodnih vezenin. Lahko uporabite kot predlogo za barvanje.

 

 

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s