Povejte “gospodarjem” karme, da ste neodvisni (suvereni) – Nisem več delavec luči – 2. del

Standardno

Nekaj časa je minilo, odkar sem objavil svoj prvi članek. Veliko ur sem porabil tudi zaradi tega, ki sledi članku Zakaj nisem več delavec luči, 1. del.  Prvi članek je povzročil mnogo pozitivnih odzivov, kot tudi močan odpor in prezirtruth vs lies Tell the “Lords” of Karma That You Are Sovereign – No Longer a Lightworker Part 2 tistih, ki se nahajajo znotraj ”New (c)Age” (Nova kletka) gibanj, kajti le-ti so veliko vlagali v iluzije lažne svetlobe. Vem, da je mnogo tega, kar sem odkril v članku, težko sprejeti, toda jaz sem predan resnici, kamorkoli že ona vodi. Ta članek se bo nadaljeval tam, kjer smo s prejšnjim končali. Če še niste prebrali prvi del, vas prosim, da ga preberete, ker se tudi v tem članku uporabljajo določeni termini, ki so bili razloženi v prvem delu.

Piše: Cameron Day

“GOSPODARJI” KARME

Zajedalci (paraziti) lažne svetlobe demijurga, poznani tudi kot “gospodarji” karme so mogoče najhujši kršitelji svobodne volje, kar sem jih srečal. Poleg seveda samega pokvarjenega Demijurga. Oni so glavni (primarni) vratarji, ki dovoljujejo ali onemogočajo vstop bitjem v in iz demijurškega sistema in kot taki morajo biti izpostavljeni. Njihova sprevrženost napram naravnemu zakonu karme je tako pretresljiva in v tolikšnem obsegu, da bom lahko v tem članku pokril le majhen del. Za začetek… oni so odgovorni za kršenje svobodne volje s siljenjem bitij v nenehne reinkarnacije, kar je v jasnem nasprotju z Univerzalnim zakonom.

V “svobodnem vesolju”, izven koruptivnega demiurgovega zasužnjevalnega sistema, imajo bitja svobodno voljo in se lahko inkarnirajo na katerikoli planet.

Ko bitje dokonča fizično življenje (po stotih ali tisočih letih, se vrača v neskončen izvor na oddih, zatem pa se odloča kaj želi storiti, da bi se še naprej učil in rasel). Nikjer v tem procesu ne obstaja hierarhijska skupina kontrole, manipulativna bitja, kot so “gospodarji” karme sedanjosti.

Kot vidite besedo “gospodarji” pišem v narekovajih. Iz prezira jih ne morem drugače imenovati. V skladu z mojim stilom, sem tudi tem bitjem namenil nov, sarkastičen naziv: Izmečki karme.

Tako sem jih začel imenovati po srečanju pred nekaj meseci, ko sem odstranjeval debele sloje podtaknjenih (nastavljenih) sporazumov, ki se niso želeli odstraniti. V enem trenutku tega procesa sem jim silovito rekel: “Vi ste največji kosi sranja, kar sem ji kdajkoli videl. Nisem vam nič dolžan! Vi pa ste dolžni vsakemu bitju, s katerim ste manipulirali in tega dolga ne boste mogli nikoli povrniti!” V trenutku so me zapustili.

Po tem dogodku mi je naziv Izmeti karme nekako postal všeč. Čeprav je nekoliko otročji, menim da je ustrezen in upam, da boste o njih razmišljali na isti način, tako da ne boste prevarani z njihovo sposobnostjo varanja ne sedaj in tudi ne kasneje, ko boste odšli iz te fizične stvarnosti. S tem preimenovanjem pojdimo raziskati nekatere načine, s katerim Izmeti karme (v nadaljnjem tekstu IzK) manipulirajo z bitji. 

PREGLED SVETLOBNE PREVARE

Osnovno orodje, ki ga IzK uporabljajo za manipulacijo z bitji, da sprejmejo neskončne reinkarnacije, je (lažno) “ponavljanje svetlobe”. Ko telo osebe umre, se (bitje, duša op.prevajalca) preseli v astral, kjer prične izgubljati večino svoje predhodno ustvarjene identitete. V koliko se dopusti, da se ta proces odvije brez prekinitve, bo iz tega ven izplavalo svetlo bitje, ki bo odpustilo sloj po sloj omejujočih prepričanj, nastalih v tej inkarnaciji.

Toda… znotraj območja kontrolnega sistema demijurga, se zgodi, da IzK to bitje prestrežejo ravno takrat, ko začne iz njegove notranjosti (bitja) izžarevati svetloba. Obkroži jih s čudovitim prikazom pisane zunanje svetlobe. (To je razlog, zakaj večina ljudi, ki imajo izkušnjo bližnje smrti pove, da gredo skozi tunel svetlobe). Bleščeč zunanji zaslon odvrača bitje od svetlobe, ki izhaja iz njega. IzK jih hipnotizira z usklajeno frekvenco in aktivacijo kateregakoli od verskih programov, pod katerim vplivom je bil človek za časa zadnjega življenja.

IzK in ostali člani duhovne lažnoarhije, kot so “arhangeli” in “vstali mojstri”, so tekom tega procesa pogosto prisotni v ozadju. Posameznik je izpolnjen z občutkom vseprisotne ljubezni in povezanosti. Oni mu povedo, da ti občutki prihajajo od “bitij svetlobe”, ki ga obkrožajo.

Vendar pa ti občutki univerzalne enosti in ljubezni prihajajo iz notranjosti bitja, ki pa se reflektira k njim nazaj od IzK in lažnoarhije. Posameznik nima časa za razmišljanje o tem, kaj se dogaja, ker se takoj preseli v fazo “vrtenja filma”. Pokazali so mu majhen film o njegovem življenju, ki je osredotočen na razočaranja, neizpolnjene želje, boleče izkušnje in škodljive dogodke, ki jih je oseba doživela tekom življenja.

Skozi ta zmanipuliran in pristranski “pregled življenja” se bitja zaradi svojega življenja počutijo slabo in to je prav tisto kar IzK želijo.

Osebi povedo, da čeprav so padli na mnogih stvareh v svojem življenju, bodo dobili priložnost, da se vrnejo še enkrat in  “popravijo stvari” v novi inkarnaciji. Bitje je hvaležno zaradi te nove priložnosti in sprejmejo dogovore, ki jim jih predstavi IzK, da se lahko ponovno utelesijo.

V kolikor je bitje vzgojeno s krščansko vrsto indoktrinacije, bodo srečali “Jezusa in angele”, rečeno pa jim bo, da še vedno “niso vredni vstopiti v nebeško kraljestvo”.

Seveda je strah, da bodo poslani v pekel, tako močan v njihovem sistemu vere, da pristanejo na priložnost, da se reinkarnirajo in postanejo “vredni” vstopa v “Božje kraljevstvo”, kar je pravzaprav Demiurgovo kraljevstvo .

Ko je pristalo na reinkarnacijo, je bitje poslano v “rajsko dimenzijo” v srednje in zgornje astralne sfere, kjer čaka na reinkarnacijo. Ta svet je lepo urejen z simulacijami narave, lepim pogledom in osebjem “angelov varuhov”, ki poskrbijo, da se ta bitja vrnejo na zemljo, ko pride njihov čas. Seveda so ti “varuhi” pravzaprav parazitski pastirji, ki čuvajo svoj trop. Bitjem ni dovoljeno, da odidejo iz tega območja kam drugam.

Kratek video, ki prikazuje zgoraj opisano: https://www.youtube.com/watch?v=v79lVNKthCw


KARMIČNI PRENOS

V primeru, da vsebina življenja posameznika, nezaceljene rane in neizpolnjene želje, niso dovolj, da se jih prepriča v novo reinkarnacijo, se jim predstavi še bolj predrzno prevara. Reče se jim, da so v preteklem življenju delali strašne zločine in da je potrebno nadaljevati z inkarnacijo v težke pogoje, da bi s tem “oddelali” slabo karmo.

V resnici življenje, ki jim je bilo prikazano NI njihovo, temveč je to delovanje nekih bitij, ozko povezanih z lažnoarhijo, ki je sklenila z njimi pakt, da bi se izognila energetske odgovornosti za svoja dejanja. (op.prevajalca – to pomeni, da mi oddelamo njihove grehe).

Zlonamerne energije nekaterih teh zločinskih bitij se projicira na posameznika, ki je s prevaro prepričan, da je nekoč bil strašen kriminalec.

Zaradi te prevare sklene bitje dogovor za “odpuščanje slabe karme”, ki so jo pridelali drugi. Ne spozna, da je to prevara in laž, ustvarjena, da bi se ga podjarmilo in zasužnjilo. Ta prevara je ustvarjena, da bi se bitje prisililo na dogovor glede reinkarnacije in da prevzame odgovornost za zločine, ki jih ni naredil. S tem se zagotovi, da bo naslednje življenje tega bitja izpolnjeno z nepotrebnimi problemi.

Ta karmični prenos poleg tega omogoča tem temnim čarovnikom (ki so usklajeni z lažnorahijo), da se izognejo posledicam lastnih dejanj. Ta prenos se poleg tega koristi tudi v velikih razmerah, na celotni populaciji planeta, skozi oblike množične kontrole uma in medijske manipulacije. Da bi to pravilno pojasnili, bo potreben poseben članek. Osnovni mehanizem, kako je to narejeno,  je skozi podzavestne sporazume vgrajene v medije, logotipe, finančne pogodbe, pomorske zakone in druge “inštitucije matrice”.

PRISILNI DEMIURŠKI VHODNI DOGOVORI

Še eden zelo pomemben vidik dogovora (pogodbe), ki se postavlja pred bitja s strani IzK-ja, so izvorni “vhodni dogovori”, ki so jih bitja, ki vstopajo v korumpirano demiurško carstvo prisiljeni podpisati samo zato, da bi lahko vstopili v ta sistem.  Mnogi od nas so prišli sem iz “Svobodnega Univerzuma”, da bi pomagali demontirati demiurgov sistem od znotraj. Lažnoarhija je naložila obsežen popis prisilnih sporazumov na te “svobodne duše”, da bi se na ta način omejila njihova učinkovitost.

Ta vstopni dogovor prav tako vsebuje določila, ki omogočajo neopredeljene težave, ustvarjene proti bitjem, ki vključujejo in ne omejujejo: rojstvo slabim staršem, fizična zloraba, spolna zloraba, psihični napadi, eterični implantanti, manipulacija s sanjami, rekrutacija v sisteme lažnih svetlobnih delavcev, težave v odnosih, zdravstveni problem, finančni problem in implantacije, pomanjkanje samospoštovanja in še mnogo tega.

Večina bitij Svobodnega Vesolja je dokaj prepričanih, da bodo lahko obvladali in premagali te omejitve, pa so se prijavili.

Tukaj resnično ni bilo veliko izbire, toda nekateri od nas smo se močneje pregovarjali in smo bili manj obremenjeni s temi škodljivimi dogovori. Vendar nihče ni vstopil “nepoškodovan”. Ne glede na to, koliko imamo prisilnih vstopnih dogovorov, je zelo pomembno, da odstranimo te dogovore, da bi se lahko očistili in nadaljevali z našimi izbranimi nalogami zdravljenja in bujenja drugih, kot tudi z razbijanjem demiurške strukture od znotraj.

PREKLIC SPORAZUMOV

To je proces čiščenja sporazumov, ki ga uporabljam za sebe in ki ga delim tudi drugim.

Lažnoarhija skriva kopije teh dogovorov na različnih ravneh, zato je v tem procesu zelo važna specifičnost. Poleg tega je zelo pomembno, da v ta proces vstopate iz vašega Neodvisnega notranjega jaza (Višji jaz, Božanski jaz, itd..) in da je ta proces samo vaš. Samo branje izjav razveljavitve, ne bo dalo pravega rezultata. V ta proces se moramo zavestno spustiti, uporabiti moč naše volje, da dosežemo učinek, ki ga želimo.

Ugotovil sem, da ko začne oseba odstranjevati sporazume, sčasoma to postane lažje in lahko koplje globlje, kjer je dogovorov še več.  Zavedajte se, da so sporazumi velikokrat razbiti v manjše fragment, zato, da bi se težje našli. Obstajajo na primer sporazumi o slabih odnosih s starši, težkih ljubezenskih vezah, problematičnih odnosih z brati in sestrami, s prijatelji, itd. To so vsi različni “sporazumi grozdov”, ki morajo biti specificirani in odstranjeni v ločenih procesih.

Torej ne skrbite, da se boste osvobodili vseh sporazumov naenkrat. Vzemite si čas in delajte na njih vsakodnevno, ko začutite, da vplivajo na vas.

Proces, ki je naveden v nadaljevanju, temelji na samočistilnem sistemu Nivo 1 in Nivo 2 in je osnova energetskega čiščenja, ki ga opravljam.

 •       Stopite v moč svoje Notranje Božanske neodvisnosti. Razširite svetlobo svoje Božanske notranjosti/Višjega Jaz iz svojega srca, ki naj obdaja vaše telo v nivoju srca z neodvisno (suvereno) energijo. 

       Spojite se z zemeljskim jedrom, galaktičnim jedrom, nepresušnim izvorom in z močjo Božanskega izvora svetlobe.

       Od Galaktičnega vakuma zahtevajte, da bo pripravljen odstraniti vse v središče galaksije. (To je dimnik oblakov galaktične energije, ki vsesava vse, kar mora biti odstranjeno in preobraženo.)

       Pokličite vse sporazume, vezane na “občutke krivde” (ali kaj drugega) na tej časovnici in na vseh drugih časovnih okvirih v preteklosti, sedanjosti in bodočnosti in v vseh dimenzijah, gostotah, nivojih, prostorih in stvarnosti. 

       Prikličite vse klavzule, kopije, arhive, ogledala, kopije nasprotnih strani in vseh drugih sporazumov.

       Izjavite, “Iz notranje avtoritete mojega Neodvisnega Jaza razglašam, da so vsi ti dogovori nični in neveljavni. Odpoklicujem VSE sporazume, kot tudi vse kopije druge strani, klavzule ponovne vzpostavitve, dvojnikov, arhivov, ogledal in vsega predhodno navedenega.”

       Razglasite “Jaz zahtevam vračilo vse moje energije, ki je bila porabljena v teh sporazumih”. Ko se vaša energija, esenca, fragmenti duše, itd. … vrnejo k vam, jih reintegrirajte (vključite) skozi srčni center.

       Zapovejte, “Vse te sporazume in vsa prej imenovana področja pošiljam v galaktični vakuumu, kjer bodo preobražena v središču galaksije”.

       Preusmerite vse “kopije nasprotne strani” teh sporazumov in jih pošljite v galaktični vakuum na preobrazbo. To so kopije sporazuma, ki jih držijo parazitska bitja, ki požirajo manjše dele vaše energije skozi te sporazume. Nekatera od teh bitij lahko trdijo, da so  “gospodarji ”, da bi imeli oblast nad vami. Ne verjemite njihovim lažem.

       Recite tem bitjem Demiurga: “Jaz sem Neodvisen (Suveren). Vsem parazitskim bitjem “nasprotne strani” dajem na znanje: Prepovedano vam je, da KADARKOLI vplivate na mojo energijo. V kolikor boste poskušali prekršiti moj neodvisen energetski nivo, vas bom z vso silo poslal v Galaktični center na preobrazbo. Preobrazba bo ena najboljših stvari, ki se vam je kdajkoli zgodila. V kolikor v vaši notranjosti ne obstaja nič, kar bi se dalo rešiti ali preobraziti, je seveda možno, da ne boste izplavali. Opozorjeni ste!!”

       Nadalje ponudite bitjem demiurške nasprotne strani priložnost, da zakorakajo v Galaktični Vakuum, kjer bodo prevzeti in preobraženi. Nekateri od njih bodo izkoristili to priložnost in bodo s tem osvobojeni kontrole demiurga in hierarhijskega zasužnjevanja.

       Objavite, “Jaz odstranjujem vse vtise, implantante, sloje, prepričanja, dojemanja, stališča, identitete, zamrznjene emocije, itd… in vse ostalo, kar ima povezavo s temi sporazumi.” Zaprosite svojo Božansko notranjost, da usmeri Galaktični vakuum v dele vašega nezavednega uma, podzavest in skozi celo sfero vaše zavesti, da odstrani vse te dele in vse ostalo v zvezi s temi pogodbami.

       Nadalje, razširi svetlobo tvojega pravega Neodvisnega notranjega Jaza, da napolni vsa očiščena področja. To omogoča resnici to, kdo ste vi, da zamenja lažne stvaritve, ki so odstranjene.

       Pokliči in obnovi izvorni dogovor, ki ste ga naredili z nepresušnim Virom o inkarnaciji v to nemirno področje in o nošenju izvora svetlobe v svojem utelešenju. Moči ljubezni, ki se nahajajo v tem izvornem dogovoru, naj razpustijo vse preostale konstrukte, ki se nanašajo na tiste stare, umetno ustvarjene pogodbe.

       Najvažnejši del vsega tega je tvoja volja, da se vse to zgodi. Če je potrebno, bodite malo jezni, vprežite upravičeno ogorčenje in uporabite moč svoje VOLJE.

       Pogosto potrdite: “Jaz sem neodvisen in nihče ne sme jemati mojo energijo. Jaz sem neodvisen in nobeno bitje ali ne-bitje, ne sme kršiti moj neodvisni prostor.”

GALAKTIČNI VAKUUM (vsesovalnik)

To je orodje, ki ga vsakodnevno koristim za odstranjevanje omejujočih energij. S tem branim meje svoje neodvisne energije in ravno tako pomagam klientom, da naredijo enako. Vsaka miselna oblika, eterični implantant ali brezdušno bitje, ki se ga postavi v vakuum, bo odvedeno v središče galaksije, da se preobrazi nazaj v čisto energijo. Katerokoli dušno bitje, ki se bo poslalo v galaktični center, se tam preobrazi, očisti od njihove teme in rehabilitira ali pa se raztopi nazaj v osnovno energijo (uniči se).

Katerikoli izhod je za mene ugoden, čeprav vedno navijam za njih, da izplavajo ozdravljeni… razumna bitja, ki lahko zopet postanejo produktivni člani vesolja. Ali bodo ta bitja ozdravljena ali uničena… to je proces med njimi in Virom. Jaz ne odločam o tem. Jaz služim samo kot galaktični prevodnik, da pošljem bitje, da se pogleda v galaktično ogledalo, prevzame odgovornost za svoje postopke in upa na ozdravljenje in povrnitev razuma.

Ta bitja enkrat opozorim, da ne smejo kršiti mojo Neodvisno energijo in da morajo odstopiti. V nasprotnem primeru bom uporabil svojo obrambno silo in jih poslal v galaktični center. Večina bo naredila šov ob svojem odstopu ali pa bodo poskušali kasneje notri poslati energetsko sondo ali “popkovino”, da bi nadaljevali z dnevno rutino. V kolikor to začutim, grem na izvor vpada z večimi galaktičnimi sesalci in “čistim hišo”.

Okoli polovica teh parazitskih, demiurških bitij je lahko odkupljenih in preobraženih nazaj v razumne, produktivne člane svobodnega vesolja. To je pravzaprav dober rezultat glede na to, kako daleč so ta bitja šla v strahu, norosti, kontroli, zasužnjevanju, zlorabljanju, manipulaciji, uničevanju in hierarhiji.

UNIVERZALNI ZAKON & OBRAMBNA SILA

V večini new-ageovskih gibanj se uporaba obrambne sile smatra kot neduhovno ter konzervativno. Dober mali new – ager bi očitno moral pustiti ljudi in parazitska bitja, da hodijo po njih, jim kradejo, pijejo njihovo energijo, manipulirajo/postavljajo implantante in jim škodijo na kakršenkoli način želijo.  In ne samo to.  Oni bi morali odstraniti katerokoli “negativno čustvo”, morali bi biti “srečne žrtve” take zlorabe. Ta manipulativni, pritlehni “nauk” prihaja iz lažne svetlobe in nič ne more biti dlje od prave resnice. 

Osnovni Univerzalni zakon je zelo enostaven: Vsa bitja so neodvisna in imajo svobodno voljo, da izražajo svoje kreativnosti na kakršenkoli način želijo. In nobeno bitje nima pravice prizadeti ali škoditi drugim.

Posledica tega zakona je zelo enostavna: Ker so vsa bitja neodvisna, se imajo pravico braniti od zla. Za ta namen lahko koristijo vse nivoje moči, ki jih potrebujejo, da pravočasno zaustavijo škodovanje, četudi to rezultira z uničenjem tistega, ki povzroči škodo.

Zasužnjevalci in prevaranti Duhovne lažnoarhije zelo jasno in popolnoma kršijo Univerzalni zakon. Oni se izogibajo naravnega “zakona privlačnosti”, ki reflektira akcijo bitja nazaj k njim, s prisiljevanjem in manipulacijo drugih bitij, da soglašajo, da bodo žrtve in zasužnjeni, kot tudi s prepričevanjem teh bitij, da prevzamejo odgovornost za svoje zločine skozi karmične prenose.

Prevare demiurških bitij počivajo na VELIKI LAŽI, da smo odrezani on neskončnega Vira. Bitja lažne svetlobe nadgrajujejo to laž s prepričevanjem da Univerzalni zakon ne obstaja, da posamezniki nimajo neodtuljivo pravico na samoobrambo in da se morajo podrediti volji “avtoritete” Izmeta karme, da morajo oboževati psihopatski demiurg in njihova “angelska” bitja in da jim bo nekoč odobren vstop v “Božje kraljestvo”.

Prava resnica je, da NIKOLI nismo bili odrezani od nepresušnega Vira, ker je to metafizično nemogoče. Bitje lahko ignorira to povezavo, lahko verjame, da ne obstaja in da je prekinilo povezavo. Toda vera v laž je ne naredi resnično, ker Resnica (z velikim R) ni relativna. 

Kot metaforičen primer si zamislite, da se skupina ljudi odloči, da se odreže od atmosfere in da diha zrak samo iz potapljaških steklenic. So ti ljudje resnično odrezani od atmosfere? Ne, oni še vedno obstajajo v atmosferi, četudi dihajo navidezno “zasebni” vir zraka.

Kljub temu so demiurška bitja popolnoma posvečena svoji iluziji odrezanosti od Izvora in zaradi tega morajo najti alternativni vir energije, ki ga dobivajo od človeštva v obliki oboževanja, čaščenja, prepričanja, dogovorov z nasprotno stranjo, izkrivljene seksualnosti, prevare, zmedenosti, apatije, boja, bolečine, trpljenja, sovraštva, smrti, itd.

ZADNJA stvar, ki si jo lažnoarhija želi je, da človeštvo pride do razumevanja Univerzalnega zakona in razumevanja, kako temeljito smo zasužnjeni skozi prevaro. V ISTEM TRENUTKU,  ko izjavimo: “Jaz sem neodvisen in NOBENO bitje nima pravice jemati mojo energijo iz mene… se igra radikalno spremeni. Iz tega prostora vedoč, da smo Neodvisni Individuum-i (posamezniki) Vira, lahko uresničimo naše neodvisne pravice, vključno s pravično uporabo obrambne sile.

PRAV IN NAPAČNO

Še en nauk, s katerim nas je lažna svetloba New (C)Age gibanje okužila je, da ne obstaja takšna stvar kot je prav ali narobe in da je vse samo izkušnja, ki je tu, da nas nauči lekcije. Čeprav je res, da se lahko naučimo najboljše lekcije v neugodnih razmerah, to ne pomeni, da je potrebno in zaželjeno, da smo nenehno zatirani, manipulirani, da imamo vgrajene implantante, da smo prevarani, zasužnjeni, in energetsko izčrpani. To so izkušnje, ki jih je človeška rasa imela vsekakor preveč.

Skozi razumevanje Univerzalnega zakona lahko takoj opazimo, da je napačno škoditi drugemu bitju, ki ni škodilo nam. Prav tako lahko razumemo, da je skupno delo in sodelovanje z drugimi prava stvar.  Čvrsto se je treba držati teh enostavnih pojmov, da bi osvobodili naše ume od sprevržene “logike” predstavljene z new (c)age učenjem. Oni hočejo, da verjamemo, da je neverjetna količina trpljenja med človeštvom v popolnosti njihovo lastno delo, da so to prekrasne izkušnje in učenje in da mi ne rabimo prevzemati nobenih ukrepov, da bi pomagali drugim ublažiti njihovo trpljenje.

So afroameriški sužnji imeli prekrasne izkušnje učenja? Ali pa irski in škotski dolžniški uslužbenci pred njimi? Kaj je z srednjeveškimi kmeti, ki so bili lahko ubiti, če je bila taka volja kralja ali enega njegovih slug? Ne, ti ljudje so bili zasužnjeni, kar se zlahka prepozna in to ni prav.
Prav tako, človeštvo nima prekrasno izkušnjo učenja s služenjem pokvarjenemu demiurgu duhovne lažnoarhije. Učimo se, to je res. Kako oznaniti našo neodvisnost in kako prenehati biti suženj. No, mnogi od nas se (učimo).   

HIERARHIJA

Eden glavnih virov svetovnih in metafizičnih problemov je koncept hierarhije. Kamorkoli v svetu pogledamo, imamo (običajno moško–dominantno) hierahijski sistem organizacije. Hierarhija je podel, zastrašujoč sistem oblasti, poslušnosti, zasužnjevanja, ki ga MORAMO premagati, da bi lahko pričeli z našim zdravljenjem in zdravljenjem sveta.

Ravno tako, moramo premagati “duhovno” hierarhijo, ki spodbuja suženjstvo, podložnost in slepo poslušnost.
Pokvarjeni demiurg in njegove sluge “arh-angeli, lažni vnebovzetni mojstri, ET-ji, demoni”, itd. so končni prikaz degenerične hierarhije, ki požira življenjsko silo in pušča za seboj uničenje.

Preseganje metafizične hierarhije je proces samoosvoboditve/čiščenja, samospoznanja, pridobivanja univerzalnega in zemeljskega naravnega znanja in uveljavljanje naše neodvisne volje. Najprej moramo vedeti, da smo kar naprej in naprej in v celoti povezani z neskončnim Božanskim Virom vsega Stvarstva. Ko vemo, da je temu tako – ne samo da mislimo, da je tako na intelektualnem nivoju – smo doumeli, da NE OBSTAJA legitimna avtoriteta izven nas samih. Obstaja samo notranja avtoriteta in samouprava, ki se ravna v skladu z razumevanjem Univerzalnega zakona, ki nam prepoveduje početi stvari, ki bi škodile drugim.

Razsvetljena samouprava in ravnanje v skladu z Univerzalnim zakonom, je temelj svobodne družbe. Samo s temi temelji se bomo izognili ego pastem, da bi vršili “oblast” nad drugimi ter kontrolirali in regulirali njihovo obnašanje, ki nikomur ne škoduje.

Samo skozi Razsvetljeno samoupravo bomo zgradili popolnoma novo obliko družbe, ki samoorganizirano rešuje težave in vidi potrebe mnogih kot resničen izraz želje, da sodelujejo in naredijo svet, ki bo vsem koristil. To mora biti stalen ko-kreativni proces, ki ga bomo nenehno raziskovali.

Vsaka ideja mora biti preučena in sprejeta tam, kjer obstaja volja za sprejem na način odprte kode, skozi dobrovoljno sodelovanje vseh posameznikov, ki so vključeni v ne-hierarhijski , enoplastni, samo-organiziran proces. To zahteva popolnoma nov način razmišljanja, organizacije in izvajanja ukrepov. Vsi stari centralizirani modeli, oblasti od vrha do tal, morajo biti opuščeni, ker kot smo že videli katerikoli poskus, da se vzpostavi “najboljši sistem” na svetu, bo vedno rezultiral zatiranje in bo na koncu propadel. 

V sebi imamo potencial, da iz suženjskih okov sistema hierarhije in od zunanje avtoritete OSVOBODIMO vsako posamezno bitje, da delamo skupaj in ustvarjamo rešitve za zagotovitev osnovnih potreb po hrani, vodi, elektriki, strehi nad glavo, obleki, prevozu in znanju za VSAKEGA na planetu. Ustvarjanje samogeneričnega sistema za podporo vsem tem potrebam je popolnoma dosegljivo, vendar le tako, da sodelujemo kot suvereni posamezniki, ki spoštujejo pravice in meje drugih.

Tak premik v našem svetu je odvisen od vseh nas, da vemo, da smo neodvisni, da izjavimo našo neodvisnost, izbrišemo naše suženjsko programiranje, potem pa sodelujemo skupaj kot neodvisni posamezniki s skupnim ciljem maksimalnega očiščenja vsakega na planetu.

RAZGLASITEV NEODVISNOSTI

Proces razglasitve neodvisnosti in odstranjevanja lažnega programiranja, ki je vgrajen v našo psiho iz večdimenzijskih nivojev kontrole, potrebuje čas in dosleden napor. Vsak dan moramo razglašati: “Jaz sem neodvisen in svoboden. Samo “JAZ” lahko upravlja z menoj!” (Ali izjavite na katerikoli način, ki vam ustreza, glede na to, da si neodvisen posameznik.)

Prav tako moramo nadaljevati proces samoočiščenja, preklicati vse pogodbe, ki smo jih naredili, zavestno ali nezavedno dali svojo moč zunanjim avtoritetam, doživeli nepotrebno trpljenje in omejitve, nosili “karmična” bremena, ki niso naša, itd. To ni hiter proces in jaz sem vsakodnevno prehajal skozi moje lastne verzije.

Lažnoarhija ne spoštuje svobodne volje, zdrave omejitve ali vašo pravico, da jim rečete NE. Oni koristijo vse mogoče vrste manipulacije, prisile in golo silo, da prebijejo svojo pot. Tako delujejo patriarhalna hierarhijska bitja. (Opazite podobnosti v besedah hierarhija in patriarhat in vpliv “Archona”: vladarja, gospodarja). Agresivna, dominantna energija patriarhata želi nadzorovati vse vidike obstoja vsakega bitja, jemljejo in izrabljajo vse kar morejo.

Ta sistem je v fizičnem (spodaj) svetu predstavljen skozi korumpirane hierarhijske vlade, tajna društva in korporacije, ki izkoriščajo ljudi in okolje. Na metafizičnem nivoju (zgoraj) pa je zastopan v obliki pokvarjenega demiurga in njegove legije zasužnjenih zasužnjevalcev, od katerih so Izmeti karme en oddelek te mreže.

To je razlog, zakaj je tako važno, da spomnite te neznosne “gospodarje” karme in  VSE demiurške parazite, da si ti NEODVISEN in da si pripravljen izkoristiti svojo neodvisno moč, da podpreš to izjavo. Ker oni ne govorijo v jeziku ljubezni, moramo uporabiti silo, da prenesemo smisel te besede.

Tako jaz to vidim …

Težko je odkriti te stvari, gledati v obraze najbolj zlobnih bitij v vesolju in jim reči, da sem Neodvisen/svoboden in da jim NE BOM dopustil, da me prizadanejo. Ironično je, na nek način pa še težje deliti te objave javno.

Tako veliko ljudi se je v popolnosti predalo lažni svetlobi “vnebovzetim mojstrom, ET-jem in angelom”, ki jim govorijo kaj naj delajo, kaj naj mislijo in kako živijo, da me napadajo zaradi razkrivanja teh informacij v javnosti.

Takim ljudem enostavno rečem: Verjemite karkoli želite, jaz pa bom nadaljeval na SPOZNAVANJU RESNICE in prevzemal ustrezne ukrepe, da popravim krivico, ki je bila narejena človeštvu iz strani bitij, ki jim dajete svojo moč.

Izbiram stati v Resnici kot neodvisno/svobodno Bitje, ob (ne pod) neodvisnih bitjih Svobodnega vesolja, ki prevzemajo ustrezne ukrepe, da bi se zoperstavili vsem oblikam prevare, parazitom in zasužnjevanju.

Zahvaljujem se tistim, ki nam bodo stopili ob bok in prevzeli ustrezne ukrepe z nami.

Z mnogo ljubezni,
Cameron Day

Vir: www.ascensionhelp.com

V slovenščino prevedla: Dayseya


1. del članka: https://odstiranjasi.wordpress.com/2014/03/02/zakaj-nisem-vec-delavec-luci/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=YEl9y6Wud8M

Preberite še: https://odstiranjasi.wordpress.com/2015/03/05/kako-uiti-njihovi-pasti/


Komentiraj